Румен Христов: Гласувах за вота на недоверие, за да им светне сигнална лампа на управляващите

  • 22 ноември 2023 14:25

  • 1602
  • 8
Румен Христов: Гласувах за вота на недоверие, за да им светне сигнална лампа на управляващите
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Председателят на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в заяви пред журналисти, че е гласувал за вота на недоверие срещу правителството като „сигнална лампа“ към управляващите.

Припомняме, по-рано днес парламентът отхвърли втория вот на недоверие към кабинета "Денков“ за "несправяне в сферата на националната сигурност и отбраната". "За" вота гласуваха 71 народни представители, от които и един депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, и 155 бяха "против". 

Кабинетът „Денков” оцеля и след втория вот на недоверие

Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в посочи, че от групата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов не е участвал в гласуването, а лидерът на по-малкия коалиционен партньор е гласувал "за" вота на недоверие. Това е сигнална лампа към управляващите, с която искаме да им кажем, че решенията, които се вземат, трябва да бъдат съгласувани първо и второ, да работят по-добре, очакванията ни са по-големи, заяви той.

Христов посочи, че големите неща, които са ги събрали в „тази некоалиция“, са свързани с покриване на критериите за еврозоната, Шенген, Плана за възстановяване и устойчивост и закона за бюджета. По този начин им казваме, че важните неща, свързани най-вече с бюджета - непокриване на изискванията от Маастрихт по отношение на инфлацията и евентуално надхвърляне на допустимите 3% дефицит, са много важни за нас и те трябва да си вземат бележка, коментира председателят на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Няма драма в коалицията ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, както се казва - юмрук сме, но имаме право на собствено мнение, обясни Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в, цитиран от БТА. Той добави, че изразява мнението на своите избиратели, които са много недоволни, че едва ли не са „гумен печат“ и осигуряват безпроблемно съществуване на „некоалицията“, а има въпроси, които ги засягат и те искат да бъдат решени.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1602 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2023.11.22 | 17:55

7
Тов алайно ли ще ми казва какво да правя уе?
Този пък!

2023.11.22 | 17:13

6
Мухльо!
Рангел

2023.11.22 | 17:02

5
Този сега лъже. Поради изкукване, е объркал копчето.

2023.11.22 | 16:09

4
ЧЕРВЕН БОКЛУК

2023.11.22 | 16:08

3
Печат сте, дали е гумен е друг въпрос.
Хан Хур

2023.11.22 | 15:10

2
Те нямат такава. Вярват в господарите си от САЩ. Имат мисия. България за тях е нищо.
????

2023.11.22 | 14:55

1
А бе,"Другарю"Христов,КОЛКО е БРОЯТ на "депутатите" от "сдс" в "парламента"????

Добави коментар

Водещи новини