Изслушват Асен Василев в парламента за капиталовата програма на общините

  • 22 ноември 2023 12:27

  • 346
  • 0
Изслушват Асен Василев в парламента за капиталовата програма на общините
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Парламентът включи в дневния си ред за петък изслушване на министъра на финансите Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на за капиталовата програма на общините. Искането за изслушване беше на "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България", които настояха то да е в рамките на днешния пленарен ден. По предложение на председателя ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, пленарната зала реши изслушването да е в петък.

Относно капиталовата програма за проектите на общините, Атанасова констатира, че както ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, така и от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", са подкрепили подобно изслушване, включвайки го в седмичната програма. В дневния ред има достатъчно много точки, в които министърът на финансите ще присъства като докладчик, затова предлагаме изслушването да стане точка 15 и да е в петъчния ден, когато ще обсъдим на първо гласуване четири от данъчните закони, обясни Атанасова. 

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за направи обратно предложение. Тя се аргументира, че в петък ще се гласуват на първо четене данъчните закони, част от които касаят общините. Ние искаме да го изслушаме днес, за да се опитаме да коригираме пропуските, които допускате, до петък, каза Нинова. Какъв е проблемът да дойде днес Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, за всички трябва да е ясно, че отбивате топката, заяви тя.

Кабинетът „Денков” оцеля и след втория вот на недоверие

Последвайте канала на

Константин Тодоров
346 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини