Министърът на спорта: Надявам се в най-кратки срокове да получим отговори от БФС

  • 21 ноември 2023 17:00

  • 1022
  • 2
Министърът на спорта: Надявам се в най-кратки срокове да получим отговори от БФС
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"Много се надявам разумът да надделее. Ясно личи, че има нужда от това и вярвам, че в най-кратки срокове ще получим отговори от Българския футболен съюз (БФС), защото никой няма полза от тази ситуация". Това каза министърът на спорта Димитър ИлиевДимитър ИлиевДимитър Илиев е осемкратен рали шампион на България и е единственият българин, печелил три пъти в Перник по повод събитията в българския футбол през последните дни.

Той коментира, че е разбрал за решението на БФС за пренасрочване на Изпълкома на организацията за следващата седмица. "Надявам се да се стегнат и да работят бързо, защото има нужда от това", заяви Илиев. 

Относно одита от независима кантора за изключените от БФС клубове, министърът каза, че все още се очаква отговор по казуса от страна на централата, който трябва да бъде даден от тяхна страна в рамките на 14 дни.

Атанасова свиква извънредно Комисията по вътрешна сигурност, ще изслушват Стоянов за протеста срещу БФС

Въпросът с лиценза на БФС спортният министър определи като доста сложен. "Да, имало е в миналото процедури, по които е даден лиценз. Това е станало, когато се е обновявал закона. Всичко там е наред и няма проблем с лиценза", допълни той. 

Илиев не пожела да коментира действията от страна на вицепрезидента на БФС Емил КостадиновЕмил Костадинов Емил Любчов Костадинов е български футболист, нападател. Роден е на 12 август 1967 г. в София. Висок е и на ръководството след протестите и сблъсъците пред Националния стадион "Васил Левски" миналия четвъртък, отбелязва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1022 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.22 | 01:14

2
И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -------> mub.me/bluex

2023.11.21 | 17:42

1
Българският Мистър Бийн!

Добави коментар

Водещи новини