Структурите на ДПС вече ударно издигат Пеевски за лидер на Движението

  • 21 ноември 2023 16:18

  • 1647
  • 6
Структурите на ДПС вече ударно издигат Пеевски за лидер на Движението
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Същинска надпревара между областните структури на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с по издигането на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за лидер на партията се наблюдава във вторник. От публични постове във "Фейсбук" стана ясно, че Пеевски вече е номиниран в Кюстендил, Пазарджик, Пловдив, Благоевград, Бургас, Добрич, Велико Търново, Стара Загора Кърджали и Русе.

На 17 ноември, по време на заседание на Централния съвет на партията санкционираният по глобалния закон "Магнитски" Пеевски обяви, че се кандидатира за председател на партията. Тогава почетният председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Ахмед Доган дистанционно похвали Пеевски и го нарече "феномен".

Доган с послание за неочакваното си отсъствие, определи Пеевски за феномен в българската политика

Кой номинира Пеевски?

Очаквано сред първите номинирали Пеевски се оказа структурата в Благоевград, откъдето той влезе и като депутат.

Подкрепа дойде и от Пазарджик.

"Областният съвет на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Пазарджик на свое заседание, проведено на 20-ти ноември 2023 г., взе решение да номинира г-н Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с на XI-та Национална конференция на Движение за права и свободи, която ще се проведе на 24 февруари 2024 г.". Информацията бе посочена от структурата във Велинград.
В Кюстендил също бързо номинираха Пеевски за лидер.

Пеевски: Ще се кандидатирам за председател на ДПС

От пост на депутата на партията Ализан Яхова, стана ясно, че такова решение вече е взето и в Русе. В Пловдив също номинираха Пеевски.

Финалното решение ще бъде взето на конференция на партията на 24 февруари. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1647 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2023.11.21 | 23:03

6
Абе хаиванчета ,Доган казва и всички аминкат,никои няма право на мнение,там е Комунизъм.
????!!!

2023.11.21 | 17:37

5
Вместо в ЗАТВОРА,те го били издигали или ИЗПИРАЛИ ?! А,КОЙ,КОИ го издигат ?! А,КОЙ КОЙ,КОЙ ПРЕДЛОЖИ Пеевски ???? До КОГА ще ни БУДАЛКАТ???? До КОГА ще се ГАВРЯТ с нас ???? НАРОДЕ????
ИСТИНАТА

2023.11.21 | 16:40

4
А,що е ТО "дпс",според КОСТИТУЦИЯТА на България ???? НОРМАЛНО ли е,човек в СПИСЪКА "Магнитски",да ОГЛАВИ НЕЩОТО наречено "дпс"???? МОРАЛНО ли е ????

2023.11.21 | 16:34

3
Пеевски няма да стане председател на ДПС. Кампанията огранизирана и платена от него е неуспешна.

2023.11.21 | 16:30

2
ПЕЕВСКИ Е В СПИСЪКА "МАГНИТСКИ" ДРУГО НЕ Е НУЖНО ЗА ДА СЕ ЗНАЕ ЧЕ Е ПРЕСТЪПНИК.

2023.11.21 | 16:19

1
И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -------> mub.me/bluex

Добави коментар

Водещи новини