Нинова за скандала между Кирил Петков и вътрешния министър: Трябва да сложим край на тази мъка

  • 21 ноември 2023 16:00

  • 1716
  • 7
© bulphoto (архив)

Това, което стана днес между Кирил Петков и министъра на вътрешните работи е нечувано и невиждано в новата ни българска история. Партията, която държи мандата на правителството, иска оставката на свой министър, но той не я дава, защото друга част от сглобката стои зад него. Това е дъното в политиката и е още едно доказателство, че тези хора са се събрали за разпределяне на порции власт и пари. Това заяви лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за по време на брифинг на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, предаде репортер на Novini.bg.

Според нея властта е вредна и опасна за държавата. 

Утре има прекрасна възможност да се сложи край на тази мъка с вота на недоверие. Осъждаме всички вандалски действия и нападения над полицаи. Всички хопра, които направиха това, трябва да понесат наказателна отговорност, обяви тя.

Корнелия Нинова: Битката е за потоците пари в енергетиката

"Осъждаме унищожаването на общинска собственост и нападението на полицаи. Тези хора, които нанесоха щети, трябва да понесат наказателна отговорност. Осъждаме и действията на полицията, с които биха мирни граждани. Това категорично трябва да има последствия. Министърът на вътрешните работи трябва да си подаде оставката. Той трябва да носи морална отговорност. Ще подкрепим създаването на анкетна комисия за установяване на фактите около протеста", заяви Нинова.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1716 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2023.11.21 | 16:29

3
Бабче,скрий се вече. Заприличала си на шопар за коляне. Остави младите хора да ви оправят бакиите от последните 30 години!

2023.11.21 | 18:03

7
Еейй никой неси тръгва,нито Нинова баба нито Бойко дедо,нито Делянчо от дпс,даже още възкръсват.

2023.11.21 | 17:09

5
Съгласен съм - биволицата кyPнелия да скача от прозореца, че да се свърши мъката.
Просто човек

2023.11.21 | 16:40

4
Чемодан, вокзал, Масква...и не се връщай, другарко...

2023.11.21 | 16:19

2
И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -------> mub.me/bluex

2023.11.21 | 16:12

1
колко я е яд крушовската, че тя не участва вече в дялкането на порции и пари... а едно време миналата година какво щастие беше...

Добави коментар

Водещи новини