Делян Пеевски към европейските шампионки по шахмат: Гордея се с вас!

  • 21 ноември 2023 11:57

  • 509
  • 3
Делян Пеевски към европейските шампионки по шахмат: Гордея се с вас!
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Поздравления за момичета от Националния отбор на България по шахмат, които спечелиха златен медал от европейското отборно първенство в Будва, отправи председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Гордея се с вас, за това че с таланта си прославяте Родината. Това е огромен успех за България, която благодарение на вас, за първи път е европейски шампион по шахмат за жени от Евро 2023, обърна се Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на към шампионките.

ДПС в Пазарджишко издигна Делян Пеевски за лидер на партията

Поздравявам целия отбор, в състав Антоанета Стефанова, Нургюл Салимова, Виктория Радева, Гергана Пейчева и Белослава Кръстева за постигнатите резултати , каза Пеевски и потвърди своя искрен ангажимент да подкрепя талантливите спортисти на страната. Нашата рабата е да помагаме за създаването на най-добри условия за вашата подготовка, а вашата работа е да побеждавате и прославяте страната ни, казва председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
509 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.11.21 | 18:58

3
Разбойникът се гордее.
Анонимен

2023.11.21 | 13:48

2
Прасчо пак се изказа
Zhrec

2023.11.21 | 12:19

1
Тази новина оправи деня ми. Вече виждам смисъл в своето съществуване. Какво ли щях да правя без нея?

Добави коментар

Водещи новини