Хекимян на заседанието на СОС: Терзиев да дойде и да обясни - търси ли подкрепа за Борис Бонев

  • 20 ноември 2023 12:19

  • 1188
  • 5
Хекимян на заседанието на СОС: Терзиев да дойде и да обясни - търси ли подкрепа за Борис Бонев
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

От името на групата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на настояваме кметът на София - Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите, да присъства на първото заседание, нещо за което той е задължен и по закон. Това заяви пред журналисти Антон Хекимян от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, след като Грети Стефанова се ядоса и даде 30-минутна почивка на общинските съветнци.

По думите на Хекимян, Терзиев лидира процеса по търсене на мнозинство: "Защото не чухме някои от общинските съветници да прави преговори или поне явни такива. По време на погрома в София Васил Терзиев изпрати покана до лидерите на партиите, не до общинските съветници или до председателите на групи, за да търси подкрепа по политики, но не чухме дали ще търси подкрепата за това в СОС да се гласува за Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси. Това е изключително важно, защото виждаме, че се предлага отново същата точка, с абсолютно същото име, нещо, за което, явно, не са намерили до този момент подкрепа".

Антон Хекимян отново заяви, че от групата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на държат Васил Терзиев да присъства на заседанието: "Ние искаме г-н Терзиев да бъде тук, каквото е задължението му по закон, за да каже как са протекли тези политически разговори, намерил ли е подкрепа по политики, търсил ли е подкрепа конкретно за г-н Бонев, ще иска ли неговото отстраняване, ако не може да се стигне до съгласието за мнозинство в Общинския съвет за това той да бъде председател на СОС.Виждаме, че този процес блокира и сме напът още една седмица от работата за софиянци да бъде изгубена", обърна внимание той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1188 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
!!!

2023.11.20 | 13:46

5
КМЕТА на София г-н Терзиев,ДОЙДЕ и КАЗА: НЕ ТЪРСЯ ПОДКРЕПА от "Другарят" Хекемян ,и от BTV !!! КАЗАХ !!!
ШИБАМ КУPBATA БОЙКО БОРИСОВ

2023.11.20 | 13:42

4
ПЕДEPACTИТЕ СА КАТО ЖЕНИТЕ. ЩЕ СЕ ИЗТЕПАТ ЗА ВЛАСТ. ХАХАХАХАХА

2023.11.20 | 13:24

3
И двамата ще го харесате: желязна еpекция за цяла нощ, няма бързо да свършваш: cвирка, анален и вагинален ceкc, колкото поискаш, подобряване на издръжливостта до 10 ПЪТИ по-дълго, ярък оргазми и за двамата, Подобряване на вкуса на спepмaта: тя ще иска да поглъща все повече и повече! Съветвам всеки да опита------> mub.me/bluex
ИСТИНАТА

2023.11.20 | 13:12

2
"Другарю-българин"Хекемян,а Вие ОБЯСНИХТЕ ли от КОЯ ГОДИНА Сте ЧЛЕН на ШАЙКАТА ОПГ"герб"????
Генчо

2023.11.20 | 12:29

1
Хики Мики срам, къде се напъваш да говориш, още не си светил от изборния нокаут!

Добави коментар

Водещи новини