Заседава Централният съвет на ДПС, Пеевски го откри сам

  • 17 ноември 2023 13:25

  • 1294
  • 7
© Bulphoto
Слушай новината Слушай новината

След 10-годишно отсъствие от активната политика Ахмед Доган днес трябваше да ръководи заседанието на Централният съвет на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с,  но той не дойде, предаде репортер на NOVINI.BG.

Свикването на Централния съвет на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с идва след оставката на Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

Карадайъ: Подадох оставка, за да е ясно, че не съм кандидат за следващ мандат

Целта на съвета е да се насрочи дата за провеждането на отчетно-изборната конференция.

Който ще седне до Доган днес, той ще бъде следващият председател на партията

В зала влезе днес единствено председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, който беше посрещнат с бурни аплодисменти.

Пеевски седна сам на масата пред членовете на Движението.

Очаквайте подробности!

Последвайте канала на

Десислава Станева
1294 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2023.11.17 | 20:35

7
И двамата ще го харесате: желязна еpекция за цяла нощ, няма бързо да свършваш: cвирка, анален и вагинален ceкc, колкото поискаш, подобряване на издръжливостта до 10 ПЪТИ по-дълго, ярък оргазми и за двамата, Подобряване на вкуса на спepмaта: тя ще иска да поглъща все повече и повече! Съветвам всеки да опита------> mub.me/bluex
!!!

2023.11.17 | 14:30

6
За сведение на ТАМ присъстващите,"Другарят"Доган е на КИНО !?
????!!!

2023.11.17 | 14:27

5
КОГА,КЪДЕ,и КАК бе "избран" "Другарят"Магнитски,пардон Пеевски за председател на ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНАТА "дпс"???? Кой,кой,кой ПРЕДЛОЖИ "Другарят"Магнитски,пардон Пеевски ?!
сфиниата на пангара

2023.11.17 | 14:11

4
НеЬ П..Р.О..С..Т (о)Ь МИЛИЦИОНЕРЬ , аЬ ПАЗАРДЖИШКИЬ МИЛИЦИОНЕРЬ ! По-Тъпо Ж.И.В..О.Т.Н.О. Ь отЬ МИЛИЦИОНЕРАЬ товаЬ еЬ самоЬ ПАЗАРДЖИШКИЯЬ МИЛИЦИОНЕРЬ ! Ако се Чудиш Кое Г..О..В..Е..Д..О да Убиеш , ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕРЬ и Няма да Сгрешиш ! М..Ъ..Р..Ш..А, И..З..Р..О..Д, И. З.М .Е..Т , У.Т.А..Й..К..А , Б..О..К..Л..У..К , Г..А..Д, С.У..Р.О.Г.А.Т . , Д..Е..Г..Е..Н..Е..Р..А..Т , П..О..Д.. Ч.О.В.Е..К.Ь. , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕРЬ , С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИЬ МИЛИЦИОНЕРЬ .
сфиниата на пангара

2023.11.17 | 14:01

3
SF iNIA shti zakOlIME 4aafetoo.Z Ig HAIl i ku RAVAT kade go IZSRA
ПЕЕВСКИ,

2023.11.17 | 13:32

2
веднъж влезеш ли в Магнитски като МОШЕННИК, няма излизане колкото и да се напъваш да плюеш я по русия, а още по-малко като припяваш на ДС$МАФИОТА БОЙКО!!!!!!!!
BANKAINSKI POSINELI UNUCI

2023.11.17 | 13:32

1
Зеленски уни'що'жи могучая Разузнавачи на АТЕШ на територията на поделение 80 939, намиращо се в град Феодосия. Бяха направени снимки на жилищните сгради, складовете за оръжия и боеприпаси, и за гориво и смазочни материали. Фотографиите бяха предадени на съответните структури, които ще демилитаризат поделението на окупаторите", посочиха още от АТЕШ, цитирани от медията. К..У.Р.В..И , ТР.А.В.Е.С.Т.И.Т.И и П.Е.Д.Е..Р.А.С..Т.И в Г.Е.Й б.а.р.д.а.к.а Д(Т)РАНСЬ, К..У..Р...В...А...Т...А от Д(Т)РАНСЬ 1 я Е.б. е .ш после и режеш ГЛАВАтЬ , к.о.п.е.л.е.т.о отЬ СОБТЬ директно му пръскаш черепаЬ като убиецаЬ на Българи .ЕМИЛ. Шарк ОФФЬ, за к..у...р..в..и..т..е. и п..е..д..е..р..а..с..т..и.т..е от Шумкарското МЪ В РЬ .КАУНЬ е ясно .. .. до 9 КОЛЕНО ! KАЗАХ !

Добави коментар

Водещи новини