Карадайъ: Подадох оставка, за да е ясно, че не съм кандидат за следващ мандат

  • 17 ноември 2023 12:53

  • 2138
  • 4
Карадайъ: Подадох оставка, за да е ясно, че не съм кандидат за следващ мандат
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Подадох оставка като председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с непосредствено преди ЦС и НК, за да е ясно, че аз не съм кандидат за председател на партията за следващия мандат, да има достатъчно време за сериозен дебат за бъдещето на партията, както и достатъчно време за подготовка на евентуалните кандидати за председател на партията", това написа бившият председател на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, във фейсбук профила си. 

Той се обърна към сегашния председател, членовете на Централния съвет, колегите си и симпатизантите на партията с благодарности. 

Който ще седне до Доган днес, той ще бъде следващият председател на партията

"Благодаря за доверието, което ми оказахте с избора ми за председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с на 24 април 2016г. и на 12.12.2020г.", пише Карадайъ. 

Бившият председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с каза, че службата в името на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е привилегия и винаги се е отнасял с нея с огромна отговорност. 

"И на финал искам да се извиня на всеки един поотделно и на ЦС като цяло, ако не съм покрил неговите очаквания като председател и като човек", написа той и пожела здраве и успехи. 

Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, подаде оставка като шеф на парламентарната група на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с на 7 ноември. Тогава той не разкри мотивите си и не коментира оставката си. В същия ден стана ясно, че почетният председател на партията Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от ще поеме поста до февруари 2024 г., когато ще бъде свикана национална конференция. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2138 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
bobi

2023.11.17 | 14:07

4
Така яко са ти духнали под упашката ,че няма на къде повече!!!!!!!
ПЕЕВСКИ,

2023.11.17 | 13:28

3
шиши, веднъж влезеш ли в Магнитски като МОШЕННИК, няма излизане колкото и да се напъваш да плюеш я по русия, а още по-малко като припяваш на ДС$МАФИОТА БОЙКО!!!!!!!!
МНОГО ГРОЗЕН КРОКОДИЛ85

2023.11.17 | 13:01

1
!!! наде.жда дой.чева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка и Видеоклип за доказателство. ЦИГАНСКАТА БАБА ЯГА. НАДКА ДОЙЧЕВА Е ЦИГАНСКИ БАРОН. ОТ САМОЛЕТ СИ ЛИЧИ ЧЕ Е МАНГАЛКА.
МНОГО ГРОЗЕН ЦИГАНИН76

2023.11.17 | 13:06

2
Югославия 2-1 Испания ЧМ-1990 - Dragan Stojković - Savicevic

Добави коментар

Водещи новини