Тошко Йорданов: БСП не трябва да се брои за опозиция на кабинета

  • 17 ноември 2023 09:16

  • 733
  • 3
Тошко Йорданов: БСП не трябва да се брои за опозиция на кабинета
© Bulphoto, архив

Залата е пълна, но няма кворум. 20 човека от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е гласуваха "За". Предполагам, че когато се случи да има кворум, те ще подкрепят правителството. Това коментира Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" в кулоарите на парламента. 

По думите му БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не трябва да се брои за опозиция на кабинета. 

Вота на недоверие е внесен от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, но те не се регистрираха, за да не направят кворум. И един независим народен представител реши да подкрепи тези, които предаде. На практика наблюдаваме в пленарна зала гавра с политически трупове, каквито са Кирил Петков и всички от ПП-ДБ. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е подкрепи кворума в зала, което показва, че допуска фатална политическа грешка, която като опозиция не би трябвало да допуска, посочи Йорданов. 

НА ЖИВО: Парламентът не успя да гласува отново предложението за вот на недоверие заради липса на кворум

Йорданов коментира и поисканата оставка на вътрешния министър: Те го направиха министър. Беше ясно какво ще се случи снощи. Ръководството на БФС, което отдавна трябваше да си замине, провокира всички. За какво им трябваше да затварят стадиона. Щеше да е много страшно да има 2 000 човека публика, които да скандират, това, което скандираха по улиците. Боби Михайлов щеше да чуе това, което така или иначе е чул. Но нямаше да я има тази ужасна ситуация. 

Той бе категоричен, че цялото правителство трябва да си подаде оставката. "Те не могат да се справят с нито една криза. Било тя спортна, икономическа, финансова. Без да броим, че Асен Василев вкара дъражвата във финансов колапс. Давате ли сметка какво означава вчерашната поправка за Булгартрансгаз. Нещо, което ние им обяснявахме месец по-рано – ще фалират дружествата", каза още той. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
733 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.11.17 | 10:07

3
prav si toshko krushovskata bivolica e bila vinagi sas vlastta i krajbite

2023.11.17 | 09:26

2
Какви са сега тези социалисти? Може би и те не са наясно какви са и за това стават все по малко.

2023.11.17 | 09:21

1
о, маймун, който говори.

Добави коментар

Водещи новини