Теменужка Петкова: Странно е упорството на ПП-ДБ

  • 17 ноември 2023 08:59

  • 435
  • 3
Теменужка Петкова: Странно е упорството на ПП-ДБ
© Bulphoto/ архив
Слушай новината Слушай новината

Странно е упорството на колегите от ПП-ДБ да не отпадне веднага дерогацията, заяви пред БНТ Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по - депутат, зам.-председател на ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

"Това, че нашите партньори от ПП-ДБ защитават интересите на "Лукойл" стана ясно и вчера. Вие видяхте новото мнозинство на ПП-ДБ, "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател", ИТН и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за пореден път не приеха нашето предложение за отпадане на дерогацията за "Лукойл", въпреки че бяха направени анализи от съответните компетентни органи и от тях стана ясно, че рафинерията може да работи с неруски петрол. Стана ясно, че по време на управлението на правителството с премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г рафинерията е работила на 50% с неруски петрол и 50% с руски. Имало е месеци, при които "Лукойл" изцяло е работела с неруски петрол. Така че всички факти говорят за това, че нямаме нужда от тази дерогация, българските граждани нямат нужда от нея. Тя е в интерес само на Руската федерация", посочи Петкова.

Според думите й може да бъде започната процедура срещу България, заради заобикалянето на санкциите срещу Русия.

"По темата "Лукойл" целта ни е да постигнем максимално добри условия за България. Ние искаме "Лукойл" да бъде коректен платец на данъци, да отпадне дерогацията за рафинерията и да бъде прекратена възможността за заобикаляне на санкциите срещу Русия, в рамките на ЕС", каза тя.

Пълен хаос около вота на недоверие: ДПС и ГЕРБ напуснаха залата, от БСП не се регистрираха, липса на кворум прекрати заседанието на НС

Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по коментира и избирането на Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите за кмет на София.

"Изборът на Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите беше възможен благодарение на гласовете на партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в", категорична е Петкова.

Последвайте канала на

Десислава Станева
435 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.11.17 | 10:30

3
Стеанно е настояването ви да отпадне веднага. Вие го приехте и обгрижвахте Лукойл години, докато плащаше путьо. Сега еМдуган дръпна каишката на пеевски и сменихте плочата. Продажни безродници.
????

2023.11.17 | 10:22

2
Теменужкееееееееееее,НАМЕРИ ли ПЪТНАТА КАРТА ????!!!

2023.11.17 | 09:22

1
странно е, че нушето пyткова, крадла и свиня, още не търка наровете в сливенския.

Добави коментар

Водещи новини