Журналист: Г-н Доган си запази ореола, той си остава явно незаменимият лидер

  • 17 ноември 2023 08:33

  • 1404
  • 4
Журналист: Г-н Доган си запази ореола, той си остава явно незаменимият лидер
© Булфото (архив)

Трябва да чуем г-н Карадайъ да каже какво е станало. Неговото мълчание прави впечатление. Той все пак трябва да каже нещо, за да разберем по-добре какво се случва. Това каза пред БНР журналистът Мехмед Юмер. Според него по-скоро има "поискана оставка". Той обърна внимание върху "проявата на по-близки отношения с високопоставени политици, управници от Анкара".

Централният съвет на ДПС ще решава днес кога да се проведат общинските конференции преди националния форум за избор на нов лидер догодина. Очаква се да присъства Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

Доган сигурно ще направи равносметка, рекапитулация на всичко, което е станало под лидерството на г-н Карадайъ, направи прогноза журналистът.

Карадайъ проговори след подадената оставка

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с основният въпрос, който винаги е стоял, е въпросът за лидерството. Г-н Доган има своята история. Той е възприет от електората на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за безспорния лидер. Винаги е въпрос кой ще го замени. Г-н Местан се оказа идеалният втори, но не успя да запълни това, което се очакваше от него като лидер. Г-н Доган си запази ореола, той си остава явно незаменимият лидер", коментира Мехмед Юмер в предаването "Преди всички". По думите му "явно още има какво да се желае от лидера, който ще заеме поста председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с".

След избора на Местан от Кърджалийския регион Делиорманът се раздразни - въпросът беше дали ще бъде от севера или от юга. След това дойде г-н Карадайъ, някъде от средата. Сега е ред на севера. Защо да не бъде Филиз Хюсменова, посочи в анализа си журналистът.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1404 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
доган мангала

2023.11.17 | 10:24

4
този от е дс крадец затова е милярдер

2023.11.17 | 09:20

3
Какъв "ореол" има тоя гнусен помияр, крадец и доносник на ДС?

2023.11.17 | 09:18

2
ne samo dogan si ostana lider smeshnin draskaci tiva e postoianniat premier na turskata vi evro darjavicka
Длъжник

2023.11.17 | 08:54

1
Дам, чичо Скруч ,който не иска да си плати ан държавата 25 милиона данъчни задължения за ТЕЦ-Варна , и за това се върна в политиката.Нищо особено просто алчност!

Добави коментар

Водещи новини