Централният съвет на ДПС заседава днес

  • 17 ноември 2023 07:43

  • 816
  • 1
Централният съвет на ДПС заседава днес
©
Слушай новината Слушай новината

Централният съвет на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се събира днес от 13:00 часа, съобщи пресцентърът на партията. Заседанието ще се състои в столичния хотел „Рамада“. Очаква се това да е първото заседание под ръководството на почетния председател на партията Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, който след оставката на председателя Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, пое оперативното ръководство на партията.

Почетният председател Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от се оттегли от политиката след опит за атентант срещу него с газов пистолет по време на Осмата национална конференция на движението през 2013 г.  

Пресцентърът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с съобщи за оставката на Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, на 7 ноември. 

Депутатите ще прегласуват вота на недоверие

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, който до този момент бе съпредседател на парламентарната група, коментира пред медиите, че това е решение на Карадайъ, а мандатът му е изтичал декември. Още на следващия ден Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на бе избран за председател на парламентарната група.

Към момента Карадайъ е народен представител. Вчера парламентът гласува неговото отстраняване като член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред. От поста заместник-председател на Централния съвет на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се оттегли и Ахмед Ахмедов. Той също към този момент остава народен представител. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
816 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
доган мангала

2023.11.17 | 08:18

1
бойко тиквата итой ще бъде там нали е от тях този боклук

Добави коментар

Водещи новини