Искрен Митев (ПП-ДБ): При по-ранно отпадане на дерогацията, много хора могат да загубят работата си

  • 16 ноември 2023 12:11

  • 486
  • 2
Искрен Митев (ПП-ДБ): При по-ранно отпадане на дерогацията, много хора могат да загубят работата си
© Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

Ако дерогацията падне, много хора могат да загубят работата си и да се вдигнат цените на горивата. Тя не е лошо решение, прибързано би било да се определи така. Ако ще се гарантират работните места и няма да има ценови шок, ще подкрепим дерогацията да падне. Всяка тема може да счупи некоалицията - "клопка" - защото не е възможно някой да управлява самостоятелно. Това каза за "Твоят ден" Искрен Митев от ПП–ДБ.

По думите му ПП–ДБ са направили много, за да заеме България ясен курс в прозападна посока. "Докато не сменим председателите на ДАНС с хора, които не зависят изцяло от президента, не знам как може да се разчита на службите. Те служат единствено на Радев, който еднолично е поставил всички хора. Може би желанието да падне дерогацията е продиктувано от стремежа да не се платят 400 млн. данъци от "Лукойл". Това ще изкриви сметката на бюджета и ще стане основание за упреци към финансовата политика на правителството", коментира той. 

Пеевски: Коалицията "Путин" е факт, много съм огорчен

По думите му бюджетът за 2024 г. може да бъде променен след обсъждания. "Няма да се вдигат данъци, а тегленето на дълг не е страшно", увери Митев.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
486 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.16 | 20:39

2
Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----->> mub.me/keto
Колко грозен гей

2023.11.16 | 12:16

1
Плешив, мазен и с рибешка глава

Добави коментар

Водещи новини