Еврокомисар Илиана Иванова на посещение в София и Пловдив

  • 15 ноември 2023 16:46

  • 241
  • 1
Еврокомисар Илиана Иванова на посещение в София и Пловдив
©

Комисарят по въпросите на иновациите, научните изследвания, културата, образованието и младежта Илиана ИвановаИлиана ИвановаИлиана Иванова е кандидатът на България за нов еврокомисар на мястото на Мария ще бъде на работно посещение в България на 16 и 17 ноември.

На 16 ноември (четвъртък) тя ще посети Пловдив, където ще разговаря с представители на научната общност и специалисти в сферата на иновациите.

Предвидени са посещение в научноизследователска лаборатория в Аграрния университет и среща с кмета на Пловдив Костадин Димитров.

Еврокомисар Илиана Иванова на първа визита в България

На 17 ноември (петък) в София Илиана ИвановаИлиана ИвановаИлиана Иванова е кандидатът на България за нов еврокомисар на мястото на Мария ще разговаря с посланиците на държавите членки на ЕС, с ръководството на Българската академия на науките, както и с научноизследователски екипи от различни звена. Тя ще посети и лабораторията за 3D дигитализация и микроструктурен анализ в Института по информационни и комуникационни технологии при БАН.

Комисар Иванова ще има среща и с Българската предприемаческа асоциация. Като част от посещението, Илиана ИвановаИлиана ИвановаИлиана Иванова е кандидатът на България за нов еврокомисар на мястото на Мария ще присъства и на официалното откриване на „Зала на славата – Христо Стоичков“ в столицата.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
241 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.15 | 20:57

1
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik

Добави коментар

Водещи новини