Министър Димитър Илиев за мача с Унгария: Абсурдно е от страх, че ти искат оставката - да затваряш стадион

  • 15 ноември 2023 15:15

  • 1462
  • 7
©

Непрекъснато водим разговори с МВР. МВР никога не е отказвало да охранява мача и в нито един момент не е казвало, че няма да се справи. Има някаква кореспонденция между БФС и МВР, в която футболния съюз пита дали имат информация за готвене на някакви провокации, на което МВР казва, че има и след това се пристъпва към това да се премести мача в друг град. Оттам се заплете цялата история. Защо БФС взима това решение, аз не мога да кажа. Защо БФС затваря стадиона? Те се позовават на препоръка на УЕФА. Това не е в нашите компетенции, заяви министърът на спорта Димитър ИлиевДимитър ИлиевДимитър Илиев е осемкратен рали шампион на България и е единственият българин, печелил три пъти по време на изслушване пред депутати в НС, предаде репортер на Novini.bg.

Говорих с БФС. Вчера имахме обща среща, на която и този въпрос беше засегнат. Те казаха, че по препоръка на УЕФА затварят стадиона, поясни спортният министър.

„Заплахите са, освен че ще се иска оставка на БФС, че може да се стигне до някакви расистки призиви и друг тип провокации. Това са причините да се вземе това решение. Моето лично мнение е, че е абсурдно да се затваря стадион. Абсурдно е, това че някой го е страх, че може да му искат оставката, това не може да се решава със затваряне на  стадион. Така ти отнемаш основни права на хората, които подкрепят любимите си играчи от любимия им отбор”, подчерта Илиев.

Кралев: Защо мачът България - Унгария ще се играе без публика?

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1462 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2023.11.15 | 20:58

7
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik

2023.11.15 | 18:44

6
основният ни въпрос се сгъсти както последваща рецептура : един дял Джан Атанасов , дял Ракия индустриална , втасване , после да се ври , готово си е соевия сос . Държавна трайна рецепта на Баба Вагалица от село Правеца-Нинджовки.

2023.11.15 | 18:39

5
ама , онова ми краде от идеите !

2023.11.15 | 18:38

4
претупаността като чувство за малоуважение (-ценност) или неразбиране е честа проява във слоеви на академичните БГ общности : вместо предай се , занимавай се !
Майтапчи Йово

2023.11.15 | 18:29

3
Абсурдно е и Бантустаня да има такъв... безличник за министър на спорта! Всъщност... за Бантустаня си е точно на мястото!

2023.11.15 | 18:01

1
Мухльо инфантилен, смотан, кога се си влезеш във функциите, страхливец, безличен. Дорбече около теб, има оправни жени, че какъвто си смотльо, не може на никъде да се оправиш, нещастник, като жалката ти нефелна партийка!

2023.11.15 | 18:26

2
мале, люляк, пак са ти скъсали г.ъз.о от е.банье гледам

Добави коментар

Водещи новини