Политическата асамблея на ЕНП потвърди подкрепата си за присъединяването на България към Шенген

  • 15 ноември 2023 11:35

  • 220
  • 3
Политическата асамблея на ЕНП потвърди подкрепата си за присъединяването на България към Шенген
© Facebook
Слушай новината Слушай новината

Политическата асамблея на Европейската народна партия (ЕНП) прие резолюция, с която отново потвърди подкрепата си за присъединяването на България към Шенген, съобщи във Фейсбук вицепремиерът и министър на външните работи Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова.

Благодаря на Групата на ЕНП за силната позиция и последователна подкрепа за приемането на България в Шенген, пише Габриел. Активно е сътрудничеството ни с Испанското председателство на Съвета на ЕС, за да стои темата високо в дневния ред, добави Габриел.

Присъединяването на България към Шенген е ключов приоритет за страната ни и от съществено значение за стабилността на Европа. Шенгенското пространство ще направи ЕС по-силен и устойчив на предизвикателствата, пред които сме изправени, ако в него е България. Продължаваме активния диалог за приемането на България в Шенген, допълва министърът.

Резолюцията настоятелно призовава всички партии членки на ЕНП да засилят усилията си в подкрепа на незабавното присъединяване на Румъния и България към Шенгенското пространство, пише още Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова

Емил Радев: Има реален шанс България да влезе в Шенген през декември

Последвайте канала на

Радина Лазарова
220 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.11.15 | 13:22

3
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik
Хаха

2023.11.15 | 12:12

1
Даси го духате долни магистралски чаршафи незабавно оставка

2023.11.15 | 12:21

2
ЯЖ ЛАЙНА ЛЮЛЯК И СИ ОБЛИЗВАЙ СПЕРМАТА, ДЕТО ТИ ИЗТИЧА ОТ ПЪЛНИЯ АНАЛ.

Добави коментар

Водещи новини