Първо заседание на ръководството на ДПС начело с Доган и Пеевски

  • 14 ноември 2023 19:35

  • 3953
  • 4
Първо заседание на ръководството на ДПС начело с Доган и Пеевски
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Централното оперативно бюро на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е провело днес първото си редовно заседание, под председателството на почетния председател д-р Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и председателя на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

На заседанието беше обсъдена програмата за предстоящият на 17-ти ноември Централен съвет на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, който трябва да насрочи дата за провеждането на отчетно-изборната конференция на партията, пише "24 часа".

Валерия Велева обяви кога Доган ще направи първата си публична изява като завърнал се начело на ДПС

На заседанието на ЦОБ присъстваха Хасан АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв., Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на, Халил Летифов, Станислав АнастасовСтанислав Анастасов Станислав Анастасов - министър на околната среда и водите в правителството на Пламен, Филиз Хюсменова, Хамид Хамид, Юнал ЛютфиЮнал Лютфи Юнал Саид Лютфи е роден в Харманли. Завършва Френска езикова гимназия във Варна, а висшето си, Емел ЕтемЕмел Етем Емел Етем-Тошкова е родена в град Исперих. През 1981 г. завършва висшето си образование, като, Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е, Джейхан Ибрямов, Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със, Имрен Мехмедова, Нигяр Джафер, Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се, Севиндж Солакова, Янко Янков.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3953 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
доган мангала

2023.11.15 | 07:21

4
дс какви станаха к радци и лъжци а тиквата му лапа хуя

2023.11.14 | 23:15

3
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik
съни

2023.11.14 | 22:57

2
лика прилика са си,крадци.
????

2023.11.14 | 21:33

1
А,що е ТО "дпс",според КОСТИТУЦИЯТА на България???? Няма ли да ОБЯСНИ някой,преди да са си СМЕНИЛИ ИМЕТО ????

Добави коментар

Водещи новини