Росен Желязков: РСМ ще продължи да бъде сред най-големите получатели на средства от Българската помощ за развитие

  • 14 ноември 2023 12:23

  • 706
  • 1
Росен Желязков: РСМ ще продължи да бъде сред най-големите получатели на средства от Българската помощ за развитие
© НС
Слушай новината Слушай новината

Република Северна Македония ще продължи да бъде сред най-големите получатели на средства от Българската помощ за развитие, заяви председателят на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети в Скопие.

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 1242

Председателят на парламента, който е на работно посещение в Република Северна Македония, присъства в Българския културно-информационен център в Скопие на заключително събитие по проект, финансиран по линия на Българската помощ за развитие. 30 деца с увреждания, техните родители и преподаватели получиха ваучери за интернет обучения, съобразени с индивидуалните им потребности. 

Росен Желязков в РС Македония: Време е да започнем да работим за благото на нашите граждани

Със средства от Българската помощ за развитие през миналата година в Република Северна Македония са финансирани 30 проекта, което е най-големият брой проекти от всички страни, на които страната ни предоставя помощ, подчерта Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети. Общата стойност на проектите е 985 600 лв. като тези с по-голямо финансиране са в подкрепа на достъпа до качествено здравеопазване и услуги на уязвими социални групи, уточни той. Председателят на Народното събрание изрази увереност, че и през следващата година равният достъп до образование и ресурсите, необходими за качествено обучение на деца със специални образователни потребности, ще бъдат сред приоритетите на българската помощ. 

В Българския културно-информационен център в Скопие Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети присъства и на друга инициатива – творческа работилница за деца. С рисунки на малчуганите ще бъдат изработени поздравителни картички, които ще бъдат отпечатани и разпространени в рамките на проект, финансиран от Министерството на културата на Република България. 

По време на визитата си председателят на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети ще разговаря с председателя на Събранието на Република Северна Македония Талат Джафери. Председателите на законодателните институции на България и Република Северна Македония ще присъстват на откриването на изложбата „Сребърна Тракия“ в Археологическия музей на Република Северна Македония в Скопие, съобщиха от пресцентъра на НС. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
706 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.14 | 13:10

1
Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----->> mub.me/keto

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини