С полагане на венец пред саркофага на Гоце Делчев в Скопие започна работното посещение на Росен Желязков в Македония

  • 14 ноември 2023 11:04

  • 1017
  • 1
С полагане на венец пред саркофага на Гоце Делчев в Скопие започна работното посещение на Росен Желязков в Македония
©
Слушай новината Слушай новината

С полагане на венец пред саркофага на Гоце Делчев в Скопие започна работното посещение на председателя на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети в Република Северна Македония. На тържествената церемония в двора на църквата „Св. Спас“ присъства и министърът на културата Кръстю КръстевКръстю КръстевКръстю Кръстев е роден на 25.11.1956 г. в Пазарджик. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на културата в.

Тази година се навършват 120 години от гибелта на Гоце Делчев и съм тук, за да изразя своята почит към паметта и делото на големия революционер и будител, отбеляза председателят на Народното събрание. Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети подчерта, че личности като Гоце Делчев трябва да обединяват нашите народи, трябва да са пример за подражание и да бъдат почитани, а не присвоявани. Пред саркофага на Гоце Делчев се помолих да черпим от мъдростта на тези личности, които ни обединяват и ни дават възможност да гледаме в бъдещето, добави председателят на българския парламент.

По-късно председателят на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети ще присъства на събитие в Българския културно-информационен център в Скопие, на което ще бъдат раздадени ваучери за интернет обучения на деца с увреждания, техните родители и преподаватели.

В 11.30 часа председателят на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети ще разговаря с председателя на Събранието на Република Северна Македония Талат Джафери, по чиято покана е на посещение в Скопие. След срещата председателите на парламентите на България и Република Северна Македония ще дадат изявления за представителите на медиите.

Председателите на законодателните институции на България и Република Северна Македония ще присъстват на откриването на изложбата „Сребърна Тракия“ в 13.00 часа в Археологическия музей на Република Северна Македония. Експозицията е организирана от Националния археологически институт с музей при БАН и в нея са представени 1700 експоната от 18 български национални, регионални и общински музеи.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1017 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.14 | 13:14

1
Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини