Панов: Ние кметовете трябва да се борим за добра изпълнителна власт, с която да имаме комуникация

  • 11 ноември 2023 15:01

  • 679
  • 1
Панов: Ние кметовете трябва да се борим за добра изпълнителна власт, с която да имаме комуникация
© Булфото (архив)

Ние кметовете трябва да се борим за добра изпълнителна власт, с която да имаме комуникация, заяви кметът на Велико Търново Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, по време на националното съвещание на партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, което се състоя в старата столица.

Според Панов изпълнителната власт трябва да се вслушва в кметовете и в тяхното виждане за развитието на градовете и общините. Липсата на третия европейски програмен период за проектите, липсата на плана за възстановяване и устойчивост, липсата на оценка на жилищата за прилагане енергийна ефективност, говори за едно – липса на пари в държавата, подчерта Панов, който е и председател на Управителния съвет на Национаното сдружение на обищините в Република България.

Десислава Атанасова: Очаква ни голям шлем от провали, Борисов: Не ни наричайте повече сглобка

„Управлението на държавата не е опитно поле, обществото се изгражда с приемственост и съграждане, а това в момента го няма, затова мястото на тези хора не е начело на държавата“, каза още Панов. Той припомни, че през последните три години общините изпълняват проектите, започнати през 2019 година и тези, със средства отпуснати с министерски постановления от кабинета "Борисов". Всички кметове от Северна България трябваше да протестират срещу спирането на АМ “Хемус“, пътя Русе-Свиленград и други инфраструктурни проекти, чието спиране забавя развитието на региона, каза Панов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
679 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.11 | 17:42

1
маймуняк, който е в комбина със синовете на директора на училището в килифарево, но училището "плаче" за ремонт

Добави коментар

Водещи новини