Корман Исмаилов: В ДПС вече няма нищо автентично

  • 10 ноември 2023 13:53

  • 2083
  • 3
Корман Исмаилов: В ДПС вече няма нищо автентично
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е една от партиите на подмяната, на мимикрията, на това “едно се говори, друго се прави”. Ако хората тогава на 10-и и след 10 ноември бяхме прочели досиетата, по съвсем друг начин щяха да се случат нещата. Това каза в ефипа на Дарик Корман Исмаилов, бивш председател на младежкото ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и бивш депутат.

По думите му вече е паднал и митът за Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от като дисидент. 

“Експлоатирайки травмата на възродителния процес, обещавайки им добро бъдеще и права и свободи, тези хора успяват много добре да укрепнат икономически и да бъдат в ситуацията на балансьор ту вляво, ту вдясно, консумирайки власт. Те са незаобиколим фактор - за добро и за зло”, подчерта Исмаилов.

Той е категоричен, че в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с вече няма нищо автентично, нищо свързано с идеите и ценностите. “Тази партия към днешно време се превърна в политико-икономическо-мафиотска организация и структура. Там няма нищо общо с демократичния политически процес, където с оглед на заслугите, се избират лидерите, или с оглед на техния умствен багаж. Там всичко се спуска отгоре, симулира се процес на вземане на решения, а решенията са предварително решени. Председателите биват инсталирани, хващат те за яката. Винаги идва един момент обаче, когато те деинсталират.

Карадайъ подаде оставка като лидер на ДПС, Доган поема партията

Това е случаят с Местан, с Карадайъ, това ще бъде случаят и със следващия председател”, подчерта бившият председател на младежкото ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Той обясни, че ако човекът на ръководния пост не е наясно как е поставен, е добре да си е взел парашута, за да може да скача през прозореца, като му кажат “скачай”. 

След като Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, подаде оставка като председател преди дни, почетният председател на движението - Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от - каза, че се връща. Според Исмаилов “той всъщност никъде не е отивал”. Очакванията му са да чуем Доган да казва “Катарзис изживяхме, много сбъркахме, има много заплахи, войни, дайте да се обединим”. Всички грешни решения в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са негови решения, на Доган, категоричен е Исмаилов. 

По думите му Движението за права и свободи гарантира натрупванията и старините на Доган. 

“Корупцията и пионките са инсталирани навсякъде. А в партията никога няма да бъде допуснат дебат”, подчерта той. 

Корман Исмаилов обобщи ситуацията с анекдот на Радой Ралин: “Обладаха властта, но не я оплодиха“.

След като Карадайъ подаде оставка, Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на остана единствен председател на Парламентарната група на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Пеевски споделяше поста с подалия оставка председател на движението Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, като двамата бяха съпредседатели. 

Има внесено писмо до председателя на Народното събрание Росен Желязков, с което го уведомяват, че народните представители от ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са взели решение за промяна в ръководството на групата и избиране на председател на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с на проведено заседание на 8 ноември тази година.

Почетният председател д-р Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от поема оперативното ръководство на партията до провеждането на Национална конференция, съобщиха от пресцентъра на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Не са ясни мотивите за този изненадващ ход на Карадайъ, който обаче бе прогнозиран от много негови съпартийци. На рождения му ден почетният председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от му пожела мяра в личния живот и в политиката, което мнозина разгадаха като жълт картон от негова страна към лидера.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
2083 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Га яде кюфтаците....

2023.11.12 | 15:24

3
Докато беше на масата с тях си кюташе и плюскаше кюфтаците - сега като огладня се разприказва. Аре у лево - нагледали сме се на такива като теб - не че не си прав за ДПС.

2023.11.10 | 15:14

2
Хоpата вече могат да прeдотвpатят или излекуват диaбeтa само с едно лекаpство. Подходящо за всеки и дeйства бъpзо, пoмoгнeте на сe.бе си или на близкитe си това е лeкаpството----->> min.lc/diabexin

2023.11.10 | 14:13

1
Га яде кифтетата не рива. Не ни разправяй какъв е агент Сава. Ние помним, но ти и подобните ти го направихте незаобиколим. Добре, че не е вечен, ще го надживеем.

Добави коментар

Водещи новини