Костадин Костадинов нападна Ваня Григорова: Прилича на проект на американското посолство

  • 08 ноември 2023 17:52

  • 3744
  • 46
Костадин Костадинов нападна Ваня Григорова: Прилича на проект на американското посолство
© БТВ

Ние не бяхме търсени за подкрепа от страна на г-жа Григорова. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика в отговор на въпрос защо от партията не са подкрепили на балотажа кандидата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и "Левицата" Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на, която загуби вота от кандидата на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите с минимална разлика.

В хода на кампанията забелязахме класическите наченки на проект - едно лице, на което се създава добър медиен комфорт с пищна медийна и рекламна кампания. Това го видяхме и с "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" и "Български възход". От опит ние знаем, че когато едно нещо прилича на проект, държи се като проект и говори като проект, значи е проект. Това нещо могат да направят само собствениците на държавата – американското посолство, заяви Костадинов. Времето ще покаже дали тя е такъв проект, добави той.

Това може би ще стане поредният проект, на който БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е донор – преди това такива бяха проектите на Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически. Като гледам реакцията на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, може би има някакви търкания между нея и Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на. Проверката на времето е много важна. Ние вече девета година работим самостоятелно и никога не сме имали медийна подкрепа като на Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на, посочи лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".

Той отрече твърденията на лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" са преговаряли с "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" за подкрепа на втория тур на местните избори.

Борисов от Пловдив с коментар за балотажа в страната, видя нова "сглобка" между ПП-ДБ и "Възраждане"

Малко ми е смешно, г-н Борисов управлява с ПП-ДБ, би трябвало да се радва, ако е имало такива преговори. Той ревнува ли, какво, не мога да го разбера, каза Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика.

В тази ситуация (на местните избори – б. ред.) станахме свидетели на разместване на пластове, в което ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в загуби, но ПП-ДБ не спечели. Картата на България стана изключително шарена, коментира той.

Днес, когато ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не влязоха в парламента, се видя кой управлява държавата. Това не са ПП-ДБ. Денков очевидно е "сламен" човек начело на държавата. Това правителство е вредно и некадърно и трябва да подаде оставка, заяви лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".

В отговор на въпрос Костадинов отрече категорично твърденията, че "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" е проект на руското посолство.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3744 46

Свързани новини

Коментари 46

Добави коментар
Гост

2023.11.09 | 10:40

46
На тоя репертоара му с американското посолство се изтърка. Сценаристите да измислят друга глупост да говори.
хахаха

2023.11.09 | 06:51

45
расъжденията на проекта на пасольството за това кой бил "проект" са винаги много смешни.
Цончо

2023.11.09 | 05:58

44
Вярно е, че г-н Копейкин е тройно ваксан и с втори бустер и че е много чевръст в леглото. По всички други инсинуации ще запазя мълчание.

2023.11.09 | 02:02

43
Абе копейка я признай - вярно ли е че Цончо Бонбончо е измислил името Възраждане след като ти е обяснявал, че "възбуждане" няма да върви с електората? Викате ли си още възбуждане на събранията на партията или само действате?

2023.11.08 | 23:24

42
Коцо, май и вие проект излезнахте. Затова ли ви пратихме в парламента? Вместо държавата да съборите, вие станахте от държавата.
Копейкин

2023.11.08 | 23:06

41
Тая Ваня излезе по голем мангал от мене.

2023.11.08 | 23:03

40
Копейката страда от параноидна шизофрения. Привиждат му се само американци.
Слава Украйна

2023.11.08 | 22:58

39
гнусна руска плюнка

2023.11.08 | 22:47

38
Лидерът на Възраждане, Костадин Костадинов
ссс

2023.11.08 | 22:42

37
Още няколко години и ще бъдете в историята г-н Копейкин

Добави коментар

Водещи новини