Зико предаде властта на Костадин Димитров: Пловдив е твой, грижи се за него

  • 08 ноември 2023 14:39

  • 1747
  • 2
Зико предаде властта на Костадин Димитров: Пловдив е твой, грижи се за него
© Фейсбук / 24 часа
Слушай новината Слушай новината

Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на предаде управлението на община Пловдив на новия кмет Костадин ДимитровКостадин ДимитровКостадин Димитров е новият кмет на Община Пловдив, като бе избран с 54,15% на балотажа на. Той се обърна към него с думите: „Градът е твой”.

Двамата заедно с митрополит Николай влязоха в кметския кабинет, за да се направи символичното предаване на ключа за градската администрация.

Зико подари икона на Свети Георги Победоносец на своя наследник, като му пожела успех в неговия мандат и заяви, че всяка негова победа ще бъде победа и за пловдивчани.

Той също така пожела на Димитров да може да работи добре с общинския съвет, защото през неговия мандат това е било трудно.

Митрополит Николай отправи обещание към отиващия си кмет. "Уверявам ви, че няма да забравим вашето дело и трудолюбие за Българската православна църква. Ще се молим Бог да ви дари с дълъг живот", заяви той. После каза на Костадин ДимитровКостадин ДимитровКостадин Димитров е новият кмет на Община Пловдив, като бе избран с 54,15% на балотажа на, че го познава от много години. "Вие доказахте, че вярвате в Бога и обичате хората - двата основни критерия за християните, по които да разберем кой какъв е. Съчетавате и двете добродетели и още други, с които Бог ви е дарил. Всяка власт е от Бога дадена, тежък кръст ви дава Христос, но ще ви даде и божествена енергия, за да го носите с достойнство. Бог ще ви даде благодат и сили. На добър час и успех! Ще се молим искрено за вас служението ви да бъде благодатно и леко", каза на новия кмет владиката.

От своя страна, новият градоначалник заяви, че най-важната дума днес е приемственост, като той ще продължи проектите, които са започнати в мандата на Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на, до успешен край.

Зико пожела успех на Костадин Димитров и подкрепа от ОбС

Новият кмет по традиция беше посрещнат от общинската администрация, пише Trafficnews. Относно екипът му, той заяви, че те ще бъдат обявени през новата седмица.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1747 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.08 | 18:50

2
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/medik
ИВАН ПЛОВДИВСКИ

2023.11.08 | 15:55

1
ЗИКО,АКО ГРАДЪТ ПЛОВДИВ Е НА НОВИЯ КМЕТ,ТО ГРАЖДАНИТЕ ПОДВЛАСТНИЛИ СА НА КОСТАДИН ДИМИТРОВ?????

Добави коментар

Водещи новини