Ето кога Борисов решава дали вади ГЕРБ от сглобката с Кирил Петков и ПП-ДБ

  • 08 ноември 2023 09:00

  • 5630
  • 39
Ето кога Борисов решава дали вади ГЕРБ от сглобката с Кирил Петков и ПП-ДБ
© Булфото

На 11 ноември лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще вземе окончателното си решение дали да извади партията си от сглобката с "Продължаваме промяната-Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", с която заедно подкрепят правителството на Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С.

Преди това председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще проведе национално съвещание на партията си, което да обсъди участието във властта и резултатите от местните избори. То обаче няма да се състои в един ден, а ще продължи до края на тази седмица.

След което Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще обяви дали въобще ще разговаря с Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и ПП-ДБ как продължава съвместната работа, или направо ще извади ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в от т.нар. сглобка.

Днес Борисов обсъжда с депутатите от парламентарната група на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на дали са доволни от взаимоотношенията си с тези от ПП-ДБ и какви са претенциите им към работата на правителството, пише 24 часа.

По време на предизборната кампания лично лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, но и депутати от партията му неколкократно изразиха недоволство от съвместното управление, в което партията на Борисов има само вицепремиерката Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова. Темите, които разбудиха най-много скандали и атаки от страна на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в към техните партньори бяха желанието на ПП-ДБ да запази дерогацията на "Лукойл-Нефтохим" да работи с руски петрол въпреки европейските санкции, настояването на премиера Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С да бъде отстранен шефът на ДАНС Пламен Тончев и свиканото от министъра на финансите Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на заседание на правителството в отсъствието на премиера и Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, за да бъдат приети промените в данъчните закони.

ГЕРБ свиква Национален съвет

"В момента сглобката дори не съществува", заяви Борисов при обиколките си в страната между двата тура на изборите и  заплаши парламентът да не може да заработи след вота.

Водачите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП-ДБ да седнат на лидерска среща, настоя от своя страна премиерът Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С. "Трябва да се продължи нататък. Изборите приключиха. Предизборните критики, заплахи и коментари трябва да приключат и да продължим да работим нататък", каза той във вторник, 7 ноември.

Преди да седне на масата за преговори с Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и останалите от ПП-ДБ Борисов обаче е решил да пита партията си дали въобще да го направи. Затова след заседанието с парламентарната група днес, в четвъртък лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще проведе среща и с Изпълнителната комисия на партията и областните координатори в страната.

За събота, 11 ноември, Борисов пък е свикал национална среща с новоизбраните кметове от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, областните и общинските координатори и депутатите от партията. На нея той ще представи събраните данни и ще направи анализ на ситуацията, преди да поиска от активът да вземе решение дали да продължат със сглобката с ПП-ДБ. Националната среща на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е насрочена да се проведе във Велико Търново.

Едва след нея Борисов ще обяви решението си дали ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще продължи участието си в управлението заедно с ПП-ДБ, ще разговаря ли с Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския за нови правила на работа, или сваля подкрепата си.

Дни след това решение в парламента се очаква да бъде обсъждан и гласуван вотът на недоверие срещу правителството, внесен от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" и "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" - вторият, поискат от опозицията за месец.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
5630 39

Свързани новини

Коментари 39

Добави коментар
истината

2023.11.09 | 14:58

39
На борисов главатаря на опг от страна на герб и доган от страна на дпс им трябват съгласувване и координация за взаимно решение по въпроса за управлението на ппдб.
ШЍБАМ ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ

2023.11.08 | 10:02

12
КОЛКО СТРУВА ЕДИН ЛАЙЙЙНОМЕТ ..., ЗАРЕДЕН С МНОООООГО ФААААШШШКИИИ ........, НЯКОЙ ЛАЙЙЙЙНАР ДА КАЖЕ. .....?;!?
Модератор

2023.11.09 | 03:47

38
МАЙКА ТИ ЛЮЛЯК
По пет лева са

2023.11.08 | 10:21

28
Питай Ваня Григорова, тя си купи вече имот в уж нерегулация
ШЍБАМ ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ

2023.11.08 | 10:14

22
БСП ИМАТ ШИЗОФРЕНИЯ ...СЕГА СИ МЯТАТ ЛАЙЙЙНОМЕТИ ....,ЗА ДА ОТВРАТЯТ САНИТАРИТЕ ...,ЗА ДА НЕ ГИ ВЗЕМАТ В ЛУДНИЦАТА . ..
ШЍБАМ ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ

2023.11.08 | 10:09

17
ЛААААЙЙЙНОМЕТ... ТЪРСЯ ДА КУПЯ ........, БСП ГИ ИЗКУПИЛИ ВСИЧКИТЕ ......,ААААААААААААХХХХХЙЙЙЙ
ШЍБАМ ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ

2023.11.08 | 10:08

16
ТОШО КОМУНИСТА ОТ ИТН .... ЗАФИРОВ БСП - МУУУТРАТА НА МАДЖООО ...И КОСТА МИТРОФАНОВСКИЙ .... ИМАТ ЛАЙЙЙНОМЕТ. ....НОВ ...МНОГО Е ЛАЙЙЙНЯН ... КАТО ТЯХ ....

2023.11.08 | 10:03

14
Значи яко шибаш ТИКВУНЯ, той най голямата болшевишка сфффиня, хахахаха да си шибаш господаря хахахаха.

2023.11.08 | 13:57

37
Борисов иска само той да лапа.Не става момче.Трябва дасе примириш.

2023.11.08 | 13:55

36
Я по-кротко и по-отговорно. Делата в БГ държава, трябва да се управляват, съгласно изискванията и законите и то при пълно прозрачност. Да не си мисли ББ, че забравихме за 100 - те милиарда лева за 12 години присвояване на публичен ресурс. Не нам!

2023.11.08 | 13:53

35
Всички от герб след време ще бъдат така намразени,както бкп.Никога повече няма да могат дасе съвземат.Борисов ги държи със пари.Ако Борисов изчезне и герб моментално изчезва.

2023.11.08 | 11:08

34
От къде в Видин да си купувам части за фияч

2023.11.08 | 11:04

33
Нищо няма да извади от сглобката защото от посолствата ще го чук.ат
Учко

2023.11.08 | 11:00

32
Я по-кротко и по-отговорно. Делата в БГ държава, трябва да се управляват, съгласно изискванията и законите и то при пълно прозрачност. Да не си мисли ББ, че забравихме за 100 - те милиарда лева за 12 години присвояване на публичен ресурс. Не нам!

2023.11.08 | 10:51

31
Нищо не може да направи , той е толкова зависим от кръговете които му дадоха да стане изобщо някой , с неговия капацитет ще ше да си остане пожарникар
Киролацията на К.у.р.о

2023.11.08 | 10:34

30
Киро Тъпото да подготви вазелина защото Боко така ще му го нафърфори на него и на Асен Швестера, че свят ще им се завие. Оная очилата шушумига Денков даже не влиза в сметките.

Добави коментар

Водещи новини