Политологът Стойчо Стойчев посочи кой е следващият лидер на ДПС

  • 08 ноември 2023 08:46

  • 6407
  • 5
Политологът Стойчо Стойчев посочи кой е следващият лидер на ДПС
© Нова тв

Бившият кмет на Кърджали Хасан АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. ще е следващият лидер на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, прогнозира политологът доц. Стойчо Стойчев по Нова тв.

Той, Първан Симеонов, доц. Георги Лозанов и Любчо Нешков коментираха в студиото новината от вчера, че лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, е подал оставка, а начело на Движението се връща до февруари почетният председател Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, който се оттегли от активната политика през 2013 г.

Според социолога Първан Симеонов обаче "Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от не е вечен и ще трябва да завещае на някого ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с".

"Пеевски изпълнява план максимум на Доган": Оставката на Карадайъ е по-скоро добра новина за ДПС

"ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се отваря и към други публики, към Северозападна България например. От тази гледна точка искам да проследя процесите, защото едно ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с с български лидер, е съвсем друго", добави Симеонов.

Според журналиста Любчо Нешков основната фигура в движението още е Доган, а не Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

"Пеевски има по-различни проекции, той предвижда за себе си публичен пост, например премиер, а не партиен", смята доц. Стойчо Стойчев.

Той обясни и защо смята, че Хасан АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. ще е следващият лидер на Движението. След Доган всички председатели на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с били от родопския край. Там имало спад, хората в този край не били толкова приобщени към Движението и затова лидер оттам било символен знак към тях. 

Пеевски с коментар за оставката на Карадайъ

Според доц. Георги Лозанов "всичко това с конституцията трябвало да се отложи, защото всеки вади от ситуацията каквото му е нужно".

"Карадайъ изглеждаше като временен вариант още тогава, когато оглави ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.  Доган много дълго подготвя Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в за поста и когато той настъпи мината, се появи Карадайъ", обясни Първан Симеонов.

По думите му "бъдещето на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е интересно, защото това е турската партия в България. Целите на Турция стигат до глобално влияние и ако в България продължава тази липса на стретегическа визия, страната ни може да стане една периферия на Турция", добави Симеонов. 

Според доц. Георги Лозанов ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е партия внимателна освен към Турция, но и към Русия. 

Карадайъ подаде оставка като лидер на ДПС, Доган поема партията

Стойчо Стойчев добави, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е много интересно за американците, защото има голямо влияние върху ислямските организации и може да влияе чрез изселническите организации освен на изборите у нас, но и на изборите в Турция. 

Първан Симеонов е на мнение, че ако има логика в политиката тази сглобка трябва да остане. Местните избори нямали голям политически сигнал, ако имало сигнал то това бил тревога. "За едната бройка Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на щеше да бъде кмет на София, на екзитпола хората се криха, аз такова криене не помня", добави той. 

Според него се прекалявало с говоренето за руската пропаганда.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
6407 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.11.08 | 09:20

3
събрала се говорилня от пеераси на раздумка...

2023.11.08 | 11:38

5
пеерасите от израждане не се събират на прости раздумки, там само плътни гей оргии.

2023.11.08 | 09:33

4
Па после решили, че възбуждане не става за име и се кръстили Възраждане - предложението дошло от Цончо Бонбончо.
Георги Илиев Митев

2023.11.08 | 09:08

2
Самозванец в ролята на " вещица " . Явно и този другар е от " децата на социализма " .

2023.11.08 | 08:56

1
Карадайъ и Кючук да се скрият в английското послоство, за всеки случай.

Добави коментар

Водещи новини