Кандидатът за кмет на Пловдив Ивайло Старибратов: В неделя е Пловдив срещу ГЕРБ!

  • 03 ноември 2023 18:08

  • 1350
  • 3
Кандидатът за кмет на Пловдив Ивайло Старибратов: В неделя е Пловдив срещу ГЕРБ!
© бТВ
Слушай новината Слушай новината

Кандидатът за кмет на Пловдив от ПП-ДБ Ивайло Старибратов отбеляза много сериозна вълна от желание за промяна в управлението в града.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Като математик той обобщи, че в политиката едно плюс едно не прави две, но изборните резултати красноречиво показват, че Пловдив като гражданско общество се е изправил срещу ГЕРБ. "18 900 души са гласували за ГЕРБ, а всички останали: до 98 000 са гласували против това управление", добави той. 

Ивайло Старибратов: В неделя избираме кмет на Пловдив, не гласуваме да дадем властта на една партия

Като притеснително той отбеляза, че 10% от бюлетините в Пловдив са невалидни, а това обезкуражава жителите на града. Старибратов ги призова да не се отчайват и припомни, че тази неделя ще се гласува и машинно. "То до известна степен ще бъде гаранция за по-добри резултати", смята математикът. 

Като проблеми в Пловдив той отбеляза чисотата, липсата на достатъчно озеленяване и презастрояването. Старибратов отбеляза още, че трябва да бъдат внесени промени в положителна посока за обществения транспорт в града. 

Асен Василев поряза кмета на Пловдив за 20 млн. лева заем

Негов приоритет ще е и финансовата част - бюджетът. "Наскоро излезе информация, че общината е фалирала, поиска се заем от държавата", припомни кандидат-кметът. 

Дигитализацията във всичките нейни фази е основен приоритет за него. "Тя ще подобри живота, защото достъпът до услуги е съществен за всички европейски страни. Достъпът до информация и това какво и как се харчи, достъпът до информация за обществени поръчки", даде примери той, като обясни, че това ще намали значително нивата на корупция. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1350 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.11.03 | 18:18

2
Вярвам,че много ти се иска,но не ставаш.
СЛАВУЦАЬ ТРиФуФФНАЯЯ

2023.11.03 | 18:14

1
Гнyceн-Maнгaл-Cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини