Президентът Румен Радев ще се срещне с представители на водещи американски компании

  • 01 ноември 2023 10:33

  • 1009
  • 4
Президентът Румен Радев ще се срещне с представители на водещи американски компании
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

На 1 ноември, сряда, президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще обсъди възможностите за засилване на инвестиционното сътрудничество между България и САЩ с представители на водещи американски компании от секторите на здравеопазването, информационните и комуникационни технологии, енергетиката, сигурността.

В срещата на „Дондуков“ 2 ще участва и посланикът на САЩ у нас Кенет Мертен, съобщават от прессекретариата на държавния глава.

Посещението на американската бизнес делегация се осъществява на фона на активизирането на двустранните търговски отношения между България и САЩ и в резултат на приоритета, който българският държавен глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на постави върху търговските и инвестиционни връзки между България и Съединените щати още на първата си среща с посланик Кенет Мертен.

Президентът удостои с държавни отличия шестима българи

Делегацията е водена от Ерик Стюарт – председател на Американо-Централноевропейската бизнес асоциация.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1009 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.11.01 | 14:30

4
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/neoix
И после пРезидентът

2023.11.01 | 11:43

2
Ще напише доклад-отчет до Мутрафонова!
Майтапчи Йово

2023.11.01 | 11:32

1
Реклама ще си прави на анала, много обича да му го пълнят със сперма.

Добави коментар

Водещи новини