Премиерът Николай Денков ще връчи наградата „Приемни родители за пример“

  • 25 октомври 2023 07:05

  • 768
  • 2
Премиерът Николай Денков ще връчи наградата „Приемни родители за пример“
©
Слушай новината Слушай новината

Премиерът акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С ще връчи наградата "Приемни родители за пример", съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

Церемонията „Спасители на детството“, която ще отличи приемни родители, осиновители, социални работници, лекари, учители, детски организации, фирми и журналисти, които помагат на приемното родителство в България, ще се състои днес от 19:30 часа в „София Хотел Балкан“. Организатор на събитието е Националната асоциация за приемна грижа.

Акад. Денков с коментар за срещата на ПП-ДБ и Габриел

Националната асоциация за приемна грижа е българска неправителствена организация, която е създадена от приемни родители от страната. Тя си поставя за цел да обединява усилията на приемните родители, неправителствени организации и други партньори за намаляването на броя на изоставените деца, както и за осигуряването на истинско детство за деца в риск от изоставяне или живот в социални домове, се посочва на интернет страницата на организацията.

Последвайте канала на

Нора Виткова
768 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ШИБАМ КУPBATA БОЙКО БОРИСОВ

2023.10.25 | 07:51

2
ПЕДEPACT ЗА ПРИМЕР.
Емѝ...

2023.10.25 | 07:14

1
Обожавам го този малък мъж Денкоф

Добави коментар

Водещи новини