Камен Алипиев: Вотът на недоверие сега е с предизборни цели

  • 12 октомври 2023 12:12

  • 694
  • 1
Камен Алипиев: Вотът на недоверие сега е с предизборни цели
© Нова нюз
Слушай новината Слушай новината

„Вотът на недоверие по време на предизборна кампания за местните избори е с предизборни цели. Правителството се опитва с въглищните централи да направи поглед в бъдещето, а ние не искаме да се променяме. Не знам дали някога е имало толкова отвратително ужасяваща ситуация в света – слаби лидери, войната в Украйна, а случващото се в Израел е „черешката на тортата”.

Това заяви журналистът Камен Алипиев в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS в коментар на обсъждането на мотивите за вота на недоверие по време на извънредното заседание в парламента днес.

Политиците не продуцират манталитета на нацията, допълни той.

Светлозар Желев от Национален център за книгата към  НДК припомни един проблем, който вече е забравен от България – забраната от ЕС на дотиране на тютюнопроизводството.

Асен Василев: Не подценявам вота на недоверие

„България продължи да дотира това производство, сега го прави в енергетиката. Тогава ставаше въпрос за смяна на културите, които могат да бъдат отглеждани, развивани, но българското правителство тогава реши да не го прави. Тези хора ще бъдат изправени пред проблема, че няма да има къде да продават тютюна си. Същото е и в областта на българската въглищна енергетика. Оттук нататък е зариване на главата в пясъка, решението трябва да бъде взето”, каза Желев. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
694 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.12 | 18:02

1
Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от ви.агра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ер.екция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> mub.me/medik

Добави коментар

Водещи новини