Скандал сложи началото на редовното заседание на НС

  • 05 октомври 2023 09:32

  • 6568
  • 5
Скандал сложи началото на редовното заседание на НС
© Булфото

На парламентарната трибуна председателят на парламентарната група на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. скъса споразумението, подписано от управляващите и част от протестиращите енергетици, прието вчера от депутатите.

Той го определи като „безсмислено“: "Това, което наблюдаваме, е, че с това решение има съгласие от страна на управляващите, а другата страна е в момента на магистралите. И "Хаинбоаз" е затворен, и АМ "Тракия" е затворена. И ние изгубихме два дена, за да приемем нещо, което е вашата гледна точка. И ако не сте ме разбрали, това е решението, аз си го взех", заяви Йорданов, след което скъса споразумението.

Васил Стефанов от "Продължаваме промяната - Демократична България":

"Току що г-н Йорданов скъса пет от шестте искания на протестиращите, с които дойдоха на преговори".

Преди това мнозинството отхвърли предложението на БСП като точка първа в дневния ред да се включи внесения от тях проект на решение за задължаване на Министерския съвет да одобри нови териториални планове за справедлив преход на въглищните региони.

От „Възраждане“ настояха за изслушване на министър-председателя Николай Денков заради разразилата се криза около изпратените от правителството в Европейската комисия териториални планове.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков обаче съобщи, че премиерът е изпратил писмено уведомление, че днес и утре няма да е в страната, защото участва в Европейски съвет.  

 

Последвайте канала на

Калина Христова
6568 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Магелан

2023.10.05 | 15:09

5
Чета и не съм е шок.И се питам тези 240 хрантутници какво не можах а да разберат, какво ишкаше да им каже народа като ги прати цели 5 пъти на парламентарни избори и до кога ще подлагат търпението на целия български народ???????
Майтапчи Йово

2023.10.05 | 12:51

4
Де я е Свинята бре?!? Нали Тиквата я ужким похвали, че е оправила всичко?!?
ойди

2023.10.05 | 11:30

1
Тоя шибек да го закарат в зоопарка ! Аман от комунистически подгазурници! Не му омръзна да лиже задници тоя орангу-ан
Майтапчи Йово

2023.10.05 | 12:50

3
Тикво, лизането на евроГейските задници... по-харно ли е бре, плашипутарнико:)))?!?
MillaX

2023.10.05 | 11:35

2
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> mub.me/medbg

Добави коментар

Водещи новини