Бойко Борисов: През тези три години, в които българите допуснаха да се чегърта ГЕРБ, парите заминаха

  • 04 октомври 2023 18:05

  • 2826
  • 19
© bulphoto (архив)

Добър вечер на опозиционния на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в град, на опозицията вътре в партията. За пет избора държавата похарчи един милиард лева и ако не бях направил този компромис щяхме да похарчим още. Това заяви лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на представянето на кандидатите за кметове на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в област Хасково.

„Виждате, че служебните правителства не направиха нищо, въпреки че се къпеха в медиен комфорт, без да са се явявали на избори. Беше ми жал, че даваме по 140 милиона за избори всеки път“, изтъкна той.

"Общо 175 санирани блока имат тези кметове, обърна се Борисов към присъстващите кандидат-кметове в залата. По-социална политика не е имало и понеже похарчиха парите, повече няма и да има. През тези три години, в които българите допуснаха да се чегърта ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, парите заминаха. В момента хазната е на дъното. Ако сега ви е било трудно – ще видите тепърва какво ви чака. Нищо няма да има в инфраструктурата“, предупреди Борисов.

„Докато аз водех държавата - нула нелегални мигранти. Премиерите на западните държави идваха да се учат от мен. Това повече няма да го има. Направиха го с помощ отвън и много пари. Този спазъм - може би ние имаме вина той да се появи. Първо беше СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, после НДСВ, след това ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в“, обясни лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Борисов: Ако не бяха ГЕРБ и ДПС нямаше да го има споразумението с енергетиците

"Те за откриването са царе. И всъщото време водим такава кампания, защото с Кирил Петков сме по цял ден заедно. Новите предизвикателства - криптовалута, киберпрестъпност, иска мощна ДАНС. Там половината трябва да се съкратят и да се оставят щатове за 20 - 30 хил. лв. заплата. Защото това са хора с друг тип умове. Тук абсолютно ще го подкрепя в модернизацията на службите", увери Борисов. "Парите на държавата свършиха, сега битката е да вземат парите от Европа. Сега трябваше да сме на излишък с 30 милиарда, а не да връщаме ДС".

"Ние сме пример как некоалиционно да се управлява. Това ми е най-трудната кампания - защото сега говорим пред вас, утре с ПП, ДБ и ДПС гласуваме заедно. Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: гласува с Асен Василев. Правел го насила, ама го прави", призна лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

„В момента нищо не може да се случи без ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Някои от тях са аматьори, за девет месеца няма да им научите имената, камоли какво са свършили. Това ми е най-трудната кампания, защото не трябва да се нападаме, защото сме в една лодка. Трудно е, но гребем в една посока", каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

„Ако не сме ние ще се случват пълни безобразия в държавата. Ако се спазваше законът, всеки който ползва бензин щеше да получава 0,73 лева на литър от януари до сега. Това заяви Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: по време на представянето на кандидатите за кметове на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в област Хасково.

След думите му кандидатите за кметски мандати започнаха да излизат един по един на сцената и да посочват какво са направили и какво следва оттук нататък.

"Благодаря на премиера Борисов, за мене той си е премиер, особено на сегашните. Той има по-здрави нерми от мене. И направи всичко възможно да има правителство", каза Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2826 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар

2023.10.05 | 12:07

19
Нямат никакво значение тези пари,от тях народа няма да усети,защото те се дават за унищожението на България,и знаем къде ще отидат. Така несе управлява.
Аз

2023.10.04 | 22:28

18
Циркаджии
Аз

2023.10.04 | 22:28

17
Циркаджии цигански

2023.10.04 | 20:59

12
Тоя шопар няма ли да умира вече????
Толкова нагъл,

2023.10.04 | 22:27

16
Толкова прост, толкова агресивен и толкова лъжлив и крадлив миже да бъде само Мутромилиционерът от Банкя!
Аха

2023.10.04 | 22:23

15
Яд те е Бико , че не да в твоя и твоите авери джобове, направо си заминаха , без да ги докопаш ти…
B

2023.10.04 | 21:45

14
Ами да управляват,кой им пречи Може би милионите заминали навън за да имат законен и спокоен живот.
Българин

2023.10.04 | 21:32

13
Сретен Йосич не те не забравил!!!

2023.10.04 | 20:43

11
grobarski bokluk ta teb licno te cegarta tvoiat kolega kirco lenkin sas koito ti si napraviol pravitelstvo shto za anomalia e tova bokluk.

2023.10.04 | 20:31

9
Абе обесете някой политик за да знаят останалите. Иначе ще ни затрият.
Политика.

2023.10.04 | 20:37

10
Това няма как да се случи защото Българите сте путьовци. Заслужавате да ви мачкаме и да ви се.рем в устите ;))))

2023.10.04 | 20:29

8
12 години стигат.

Добави коментар

Водещи новини