Тома Биков отговори на Васил Терзиев за "журналистите в политиката"

  • 25 септември 2023 12:21

  • 2183
  • 3
Тома Биков отговори на Васил Терзиев за "журналистите в политиката"
© Булфото (архив)

Асен Агов, Клара Маринова, Нери Терзиева, Елена Йончева, Милена Милотинова, Илиана Йотова, Цветелина Узунова, Найо Тицин, Димитър Цонев, Слави Трифонов и половината му парламентарна група, Габриела Наплатанова, Горан Благоев. Така Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБ-СДС отговори на Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите, който заяви по-рано, че "опитите на журналистите да влизат в политиката не завършват добре."

"Това са само част от имената на телевизионери, които са влезли в политиката. За тях се сетих след като видях критиките на Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите към журналистите, които влизат в политиката. За разлика от тях Терзиев започна да се интересува от политика в деня на номинирането си за кмет.

Основното му качество до момента е, че е продал фирмата си за 250 милиона и може би това е причината за номинирането му. Сега иска лустрация за журналистите в политиката.

Желая успех на Антон Хекимян и съм убеден, че Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите и екипът му ще продължат да помагат."

Изказването на Терзиев вижте тук: 

Васил Терзиев с първи коментар за Антон Хекимян

 

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2183 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.09.25 | 12:52

3
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2023.09.25 | 12:44

2
ПРОПУСНАЛ Е САМО ГЕНАТА МИХАЙЛОВ, КОЙТО ОТ КОМУНИСТ СТАНА СЕДЕРАСТ, А НАЙ-НАКРАЯ СЕ ЯВИ КАТО ЛИЦЕ НА МЕСТАНКАТА.
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2023.09.25 | 12:43

1
ДОБРИ АНТИПРИМЕРИ Е ДАЛА ТОМАТА ХАРИ БИКОВА

Добави коментар

Водещи новини