Общинският съветник д-р Антон Койчев: Най-вероятно утре ще бъде обявен кандидатът за кмет ГЕРБ

  • 18 септември 2023 21:18

  • 1268
  • 2
Общинският съветник д-р Антон Койчев: Най-вероятно утре ще бъде обявен кандидатът за кмет ГЕРБ
©
Слушай новината Слушай новината

"Въпреки че се опитаха отсега да се пошегуват с прогнози, в крайна сметка има още малко време, преди да бъде обявен кандидатът, така че не виждам защо трябва да се отнасяме с ирония към нещо подобно. Най-вероятно утре ще бъде обявен. Има много достойни хора, които биха се справили с тази задача", каза общинският съветник д-р Антон Койчев в студиото на "Денят ON AIR".

Той поясни, че познава добре и работата на Георги Георгиев.

"Познавам добре неговия плам, всеотдайност, професионални и лични качества. Сигурен съм, че ще бъде номиниран точно такъв човек, който ще бъде антипод на агресивно заявилите се кандидати не само като произход, политически виждания, но и като експертиза. Аз не знам кой ще бъде кандидат, профилът е очертан. Тази управляваща коалиция, по-специално ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, управляват София от над 14 години. Те имат много постижения, които трябва да защитят и да покажат на хората, че могат да надградят. Разбира се, има и грешки, от които трябва да се покаже, че са се извели поуките и не трябва да се повтарят", допълни д-р Койчев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Борисов за земеделския протест: Очаквам много по-адекватни действия от правителството

Общинският съветник е убеден, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще спечели кметските избори в София.

"Нито подценявам, нито надценявам кандидата на ПП-ДБ. Той ще има достойно представяне, но в никакъв случай няма да бъде съизмерим с кандидата на ГЕРБ-СДС. А относно листата на г-н Вили Лилков - нещата са по-различни, той стъпва на партия КОД", припомни той.

Според него ще има и втори тур на изборите, като избирателите ще подкрепят ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Който прави триумфални прогнози за победа, няма връзка с реалността. Основният ни опонент е популизмът, непрофесионализма, желанието на всяка цена да се овладее София. Ваня Григорова е опонент, защото тя идва от левия спектър, има си нейни виждания. Васил Терзиев е опонент, тъй като е представител на по-модерна левица. Това са двата основни опоненти. Битката за кметския пост ще се реши на балотаж, а битката за листи и представителство в Общинския съвет ще се реши на първия тур", категоричен бе д-р Антон Койчев.

Той се надява битката да е битка на аргументи, а не на заклинания.

"Столичани се интересуват от това да имат уреден град, транспорт, детски градини, зелени площадки. Здравеопазването е в достатъчно стабилно. Софиянци имат бази и клиники, но се вълнуват и от сигурността. Много неща се направиха, бюджетът е рекорден - 2 пъти повече от бюджета през 2010 година. Това е бюджет без дефицит, има осигурени инвестиции", добави общинският съветник.

Д-р Койчев разкри, че делата за разменените бебета от "Шейново" тепърва предстоят.

 

Мая Йорданова
1268 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Lissa

2023.09.19 | 02:14

2
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw

2023.09.18 | 21:37

1
Леле какъв грозник

Добави коментар

Водещи новини