Слави Трифонов с емоционален коментар за 15-годишния Филип, който бе убит от пиян шофьор!

  • 04 септември 2023 14:17

  • 3518
  • 1
Слави Трифонов с емоционален коментар за 15-годишния Филип, който бе убит от пиян шофьор!
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Лидерът на ИТН Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в написа емоционален коментар по повод поредното убийство на пътя.

Ето как шоуменът коментира трагедията с 15-годишния Филип, който бе блъснат на пешеходна пътека в София: 

"Много ме натъжи поредното убийство на дете на пешеходна пътека. Всъщност, аз съм такъв, че когато нормалните хора изпитват тъга, аз изпитвам ярост.

И, за да не става много лично, ще ви кажа, че се опитвам да измисля всякакви варианти, с които да помогна това да спре. От всички градове да се опаковат с камери до брутални закони, които да плашат и наказват извършителите на подобни престъпления.

Дали това ще помогне, не знам. Опитвам се да правя, каквото мога с моите възможности. Но истината е, че има част от нашите съграждани, които явно не притежават чувство за отговорност, състрадателност и морал и не знам как да ги спрем.

Явно е въпрос на манталитет. А как се спира нещо, което вече е създадено… нямам отговор, но разбира се, трябва да се борим.

Всички.

Трагедия: Още подробности за инцидента в София, при който пиян шофьор помете дете

Кой с каквото може. И денят е мрачен, и лятото си отива, общо взето тъжна работа. Искам да ви пусна една песен, много пъти сме я изпълнявали с “Ку-Ку бенд” и с Деси Добрева, и с Нели Петкова, и с Невена Цонева, но сега ще ви я пусна в оригинал, така както я изпълнява Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи.

А тя, я пее изумително и изключително емоционално. Помислете си, докато я слушате, за всички деца избити по пътищата на България, за които лятото вече няма да дойде."

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3518 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.09.04 | 14:40

1
Бастун, точно ти и подобните ти възпитахте поколението джигите с мерцедеси/ауди/бмв мислещи се за безсмъртни. Как не те е срам да се появиш сега? Двуличен лицемер.

Добави коментар

Водещи новини