Първан Симеонов: Борисов влезе остро, за да напомни кой е шефът и да си вдигне цената

  • 03 септември 2023 14:08

  • 5239
  • 7
Първан Симеонов: Борисов влезе остро, за да напомни кой е шефът и да си вдигне цената
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г влезе остро, за да напомни кой е шефът и да си вдигне цената в едни преговори, защото ще има неминуемо предоговаряне на тази сглобка - идват ротацията и местните избори". Коментара направи пред БНР Първан Симеонов, изпълнителен директор на "Галъп Интернешънъл", по повод на твърденията на лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, че Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е осигурил логистиката, за да може да разговарят Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, Кирил Петков и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г преди съставянето на кабинета "Денков-Габриел".


Според анализатора Борисов е коригирал леко своето поведение, защото в последните месеци отсъстваше, "с което не си е навреди, защото всички карти му излизат, няма и защо много да присъства, той е отново легитимиран".

 

Борисов се появи изненадващо в Бургас и разкри как Алексей Петров е помогнал за създаването на кабинета"Нежеланието на българите да се повтори това, което живяхме в последните две години - поредица от предсрочни избори, е онова, което държи това правителство. Противопоставянето с президента също държи сглобката, защото не желаят ново служебно правителство на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Тоест наблюдаваме абсолютно нормално политическо противопоставяне между президента и сглобката, което води до стягане и на двата лагера", посочи Симеонов и обясни, че Борисов е създавал нишата за Радев.

"Борисов беше представителят на широките народни слоеве. В един момент зазвуча много евро-атлантически, нещо не характерно за него. Той зазвуча като своите партньори, търсейки вероятно доброто отношение на нашите най-западни партньори, но така той губи идентичност. Като стане така крайно евро-атлантическо правителството и Борисов не внася никакъв баланс. От другата страна - крайно русофилските неща на Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика. Така в средата се отваря ниша. Няма да има вакуум и там естествено, че ще се намести президентът. Всеки политик би се намесил", каза събеседникът на БНР.

По думите на Първан Симеонов най-интересното, което трябва да се следи, е дали Радев в един момент няма "да слезе на политическия терен и да спре да е президент".

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5239 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2023.09.03 | 18:28

7
Този кой го лансира
ФЕН НА РАЗУМА В ПОЛИТИКАТА

2023.09.03 | 16:55

5
Генерал , доктор Боѝйко Борисов, международно уважаван партиен лидер на ГРЕБ, винаги се е ръководил в живота си изцяло базирани на ума и логиката. Благодарения на разума му, днес имаме правителство с враговете му. в името на България.

2023.09.03 | 18:12

6
СЪЩО ТАКА И ЧЛЕН НА БКП И ДС С ПСЕВДОНИМ БУДА!

2023.09.03 | 15:19

4
Първанчо - плешив мухльо с козя брадичка. Не е авторитет.

2023.09.03 | 15:11

3
Пак ли този покемон?
!!!

2023.09.03 | 14:59

2
А бе,та нали ИСКАМЕ ПРОМЯНА,е как да стане с такива "врачки" като ТОЗИ на СНИМКАТА? КАК ?

2023.09.03 | 14:31

1
Може ли толкова грозен, плешив и кривоглед човек да се показва

Добави коментар

Водещи новини