Нинова: Преди 3 месеца с много сглобки и задкулисие се създаде правителство

  • 01 септември 2023 10:09

  • 1026
  • 0
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Лидерката на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за заяви при откриването на есенната сесия на Народното събрание, че "преди 3 месеца с много сглобки и задкулисие се създаде правитество, подкрепяно от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, ПП-ДБ и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

"Това е правителство на задкулисието", заяви тя и обвини управляващите, че ни ги движи българския интерес, а личният им интерес

Според Нинова управляващото мнозинство е демонстрирало законодателна немощ и юридическа некомпетентност и посочи приемането на закони, които е трябвало да бъдат променяни веднага след това – законът за съдебнат а власт, за домашното насилие, за движение по пътищата.

Атанас Атанасов очерта приоритетите пред НС

Тя посочи, че хора, които са опдписали неизгодния договор с „Боташ“, продължават да бъдат начело в енергетиката.

Според нея прекратяването на концесията на „Росенец“ започва да се отразява на цените на горивата. Лидерката на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е обвини правителството, че създава несигурност в енергийния сектор.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1026 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини