Десислава Атанасова призова за повече смирение и по-малко арогантност

  • 01 септември 2023 09:41

  • 915
  • 7
©
Слушай новината Слушай новината

"С избора на редовно правителство беше направена първата крачка към преодоляване на тежката политическа криза. Парламентарната група на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на подкрепи правителството с пълното съзнание за мащаба на компромиса", заяви Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, в декларация от името на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в началото на първото заседание на Народното събрание след лятната ваканция. 

Атанасова припомни, че правителството е доминирано от втората политическа сила и каза, че ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на е поставила партийните си интереси на втори план. Ангажиментът ни пред избирателите беше да възстановим политическата стабилност и да изведем България от политическата изолация, посочи председателката на парламентарната група.

Първото условие за тези ангажименти е да има редовно правителство, каза Атанасова и посочи необходимостта от приемане на закони, свързани с Плана за възстановяне и устойчивост, борбата с корупцията и правосъдната реформа, както и за конституционна реформа. За конституционна реформа трябва обаче широка обществена и политическа подкрепа, посочи Атанасова.

Десислава Атанасова: Имаме критики, но правителство трябва да има

Трябва да бъде спряна порочната практика за актуализация на бюджета през няколко месеца, каза тя.

И още:

"За нас властта не е самоцел, а средство за решаване на проблема. Не кадровите решения са в основата на нашата подкрепа за правителството, но тази подкрепа не означава, че сме се съгласили да приемаме всяко решение на правителството или на отделни министри", каза тя и посочи, че според ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на партийната принадлежност не трябва да бъде водеща при кадровите назначения".

За нас е важно да бъде преодоляно разделението в обществото, посочи тя и призова за повече смирение и по-малко арогантност.

Компромисът, който ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на направи, не е израз на слабост, а израз на сила, декларира Атанасова и завърши с „Желая успех на народното събрание и правителството, Бог да пази България".

Последвайте канала на

Росица Валентинова
915 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
АТАНАСОВА ,

2023.09.01 | 11:10

7
КЪПАХТЕ ЛИ Я ТАЯ ПУДКА ВЕ ???
въпрос

2023.09.01 | 10:46

6
Точно най-кресливата лелка ли ще прави такива призиви?

2023.09.01 | 10:33

5
Танаска обича да се смирява чак коги и натъпчат миризливката.

2023.09.01 | 09:57

1
ПРОДАЖЕН БОКЛУК
15 Lv

2023.09.01 | 10:04

4
1 Kg svinsko

2023.09.01 | 09:59

2
ЧЕРВЕН БОКЛУК
15 Lv

2023.09.01 | 10:03

3
1 Kg svinsko e kapitalistitski bokluk ne cherven

Добави коментар

Водещи новини