Трайчо Трайков и Красен Кралев се сдърпаха във Фейсбук

  • 21 август 2023 21:54

  • 2119
  • 1
Трайчо Трайков и Красен Кралев се сдърпаха във Фейсбук
© Facebook
Слушай новината Слушай новината

Кметът на столичния район “Средец” Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко и бившият министър на спорта Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във се сдърпаха в социалната мрежа Фейсбук. Повод за това стана снимка на Трайков, на която тренира с костюм, и последвалата реакция на Кралев. 

"Ех, Трайчо. Да демонстрираш, че извършваш спортни занимания с дънки и риза с дълъг ръкав показва единствено ниска физическа култура. Това е все едно да отидеш по анцуг на официален прием или на сватба", написа бившият министър в своя профил.

По думите му няма по-голямо пренебрежение към професията на атлетите от това да демонстрираш практикуване на спортни активности в ежедневно облекло. 

Трайчо Трайков: Докато МОЧА е там, конфронтация ще има

В отговор на изказването на Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във, Трайков заяви:

"Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във с оригинална идея кметовете да ходят по анцуг на работа. От останалото не му се разбира много, въпреки че човекът се опитва да каже нещо".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2119 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Lissa

2023.08.22 | 02:13

1
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства --- Xmiss.pw

Добави коментар

Водещи новини