Джамбазки: Промяната на Конституцията е в услуга на ДПС!

  • 01 август 2023 13:39

  • 1134
  • 0
Джамбазки: Промяната на Конституцията е в услуга на ДПС!
© Булфото (архив)

Промяната на Конституцията е в услуга на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с! Това написа във Фейсбук Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –, евродепутат от ЕКР и съпредседател на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

Клоуните, които потъпкаха Българската конституция още с идването си на власт, сега готвят промени, с които да отворят вратите за хора с двойно гражданство. Отдавна имаме двойни агенти, но вече говорим и за хора, граждани на чужди държави.

Делян Пеевски сезира Инспектората на ВСС по случая с насилника от Стара Загора

Кой се облагодетелства от това предложение? Освен замазването на лъжата на Кирил Петков при стъпването му в длъжност като министър, основният бенефициент е противоконституционната етническа партия ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Вече законно онези 100 хил. гласа от Турция ще могат да имат свои представители в българското Народно събрание. Ще могат да имат и министри.

Представяте ли си гражданин на Турция за Ваш министър? Представяте ли си изобщо чужди граждани и поданици да определят Вашето бъдеще? Аз не! Тази сглобка от национални предатели не трябва да отваря Конституцията. Нямат нито легитимацията, нито моралното право да го направят. Особено след като я потъпкаха. Техните промени отварят кутията на Пандора и рушат българската държавност.

Ние ще я защитим!

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1134 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини