Борисов скочи на Радев: На кого отнемаме правомощията? Да не е вечен?!

  • 30 юли 2023 12:17

  • 9701
  • 0
Борисов скочи на Радев: На кого отнемаме правомощията? Да не е вечен?!
© Фейсбук

Надявам се, че институциите ще се поправят относно случая в Стара Загора. Това е чудовищен акт. Реакцията на обществото може само да ме радва. Затова беше и важно да се приеме закона за домашното насилие и промените в НК. Това заяви от Каспичан лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по повод рязаното с макетно ножче момиче. 

"От години се говори за конституционни промени и когато ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се намеси в процеса, бяха направени нови предложения, които се приеха. Ако трябва да се прекроява нещо - ще бъде направено", каза още той.

Адвокатът на Георги, рязал приятелката си с макетно ножче: Категорично отрича да е извършил престъплението

"За нападнато момче преди мача в Скопие  - не ги разбирам нашите съседи защо го позволяват това? Защото само добро са видели от България. Сега ще им е трудно и гостуването в София", допълни Борисов.

"Служебното правителство трябва да го има само в екстремен случай! Това не е избрана политическа партия. Две години и половина знайни и незнайни министри ни управляваха, докато траеше този хаос, безвремие - едно нищо! И всички те бяха посочени от един човек. Това е диктатура! Аз, като демократ считам, че парламентът е мястото, където трябва да се решават всички въпроси."

На кого отнемаме правомощията? Радев да не е вечен?! Много му хареса две години и половина да управлява еднолично държавата. Кажете ми едно-единствено нещо, направено в държавата? Само хаос, мизерия, чудовищна инфлация - обраха ни и с по левче от горивата, стопиха ви приходите. Това ли са успешните правителства на Радев?

В момента в България парламентаризмът работи по-добре от всякога, защото партиите работят в екип. Учим се взаимно на компромиси, това е демокрацията, каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"ПП-ДБ вече осъзнават, че трябва да си мерят приказките срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. За тях е изпитание да набавят пари за пътища, след като години са внушавали, че тези пари се крадат от управляващите. Убедиха се, че да воюват с нас не е печелившо. Видяхте, че направихме компромис и по отношение на някои точки от бюджета, разкри лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. "

Габриел: Правителството ще издържи, докато има диалог и разум

"На идване минах по магистралата. Пътуването беше кошмар. АМ "Хемус" щеше да е готова от Търново до Търговище, а сега - нищо. Поредно нищо след тези две години и половина. А само довършването на "Хемус" може да допринесе за развитието на региона."

Местните избори са си местни избори. Решават ги хората от града и селата. След 15 септември ще решим за кандидатурите, завърши Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
9701 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини