Карадайъ: Ще участваме във внасянето на предложения за промени в Конституцията

  • 28 юли 2023 13:12

  • 914
  • 0
©

Приехме критерии за номиниране на кандидати на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и процедури, по които ще определим нашите кандидати за кметове на кметства, райони, общини и общински съветници. Това заяви лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, след заседанието на Централния съвет на партията. 

От днес стартираме процедурите за кандидати за кметове на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Включително темите – в кои населени места, където няма да издигаме кандидати кого да подкрепяме. В кои общини да сме в коалиция, или сами да се явяваме, или да подкрепяме кандидати на други партии. Тези решения ни предстои да ги вземем, посочи лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с

Пеевски: Няма да подкрепим идеята за лимит в мандатите на кметовете

Той коментира и въпросът с готвени конституционни промени.

Почти от две години се говори за съдебна реформа и конституциони реформи. От година и половина имаме разписани текстове на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за съдебна реформа и промени в Конституцията. Сериозни реформи в съдебната система не могат да се случат без промени в Конституцията. Ще участваме във внасянето на предложения за промени в Конституцията, отбеляза Карадайъ. 

Относно думите на бившия депутат и природозащитник Александър Дунчев, че „на тъмно“ е прокарана промяна за предоставянето на дърва за огрев като схема за корупция и безконтролна сеч, Карадайъ отговори: "Участвам в събиране на дърва за огрев откакто се помня. Какво означава „безконтролно“, не знам. Имаше едни текстове, които бяха приети набързо от някои, бих казал, лобисти, които не отчитат реалния живот на хората, а си правят свои теми да ги прокарат като текстове в закони. В проектопрограмата на парламента за тази седмица е включен на второ четене законопроект за промени в Закона за горите". 
 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
914 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини