Балабанов: Скритият премиер е Василев, а ГЕРБ и ДПС са вторият и третият ешелон на властта

  • 23 юли 2023 12:49

  • 1098
  • 0
Балабанов: Скритият премиер е Василев, а ГЕРБ и ДПС са вторият и третият ешелон на властта
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"Бих нарекъл проекта за конституционни промени, който ще представят ПП-ДБ, "Проект Пеевски". Нито с нас, нито с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, нито с "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" са провеждани разговори. Продължаваме да не знаем какво пише в този проект, с който няма да стигнем никъде".   

Това каза пред БНР Станислав Балабанов от ИТН. 

И подчерта, че и Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически легитимират Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и тяхната пералня почиства бързо и добре, както се наблюдава през последните седмици. 

Балабанов посочи още, че бюджетът на финансовия министър е на хартия с цел 3% дефицит: 

"Като се изтърбушат и рекетират държавните дружества, за да може този бюджет да излезе на хартия, но последствията ще се видят в края на годината, когато българските граждани ще берем негативните плодове". 

Христо Иванов: Бюджетът трябва да бъде приет окончателно до дни

По думите му, ако има нещо полезно за държавата, винаги ще го подкрепим. Когато виждаме какви глупости се предлагат, логично е да бъдем против". 

ИТН са внесли предложенията си за промени на Бюджет 2023. Сред тях са отпадне на намалената ставка по ДДС за ресторантьорски и кетъринг услуги и други категории, откъдето ще дойдат приходи до края на годината в размер на 152,4 млн. лева; промяна на размера на субсидията на политическите партии от 8 лева на 1 лева, откъдето биха реализирали приходи в размер от близо 9,4 млн. лева до края на годината. Така ще могат да се реализират исканията на синдикатите. 

Депутатът от ИТН заяви, че скритият премиер е Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, а ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са вторият и третият ешелон на властта, като за него това е предателство спрямо българите. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1098 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини