Калоян Методиев: Радев е в тотална международна изолация

  • 22 юли 2023 17:54

  • 2905
  • 0
Калоян Методиев: Радев е в тотална международна изолация
© NOVA NEWS
Слушай новината Слушай новината

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на има маниакална страст и желание за управление чрез служебни кабинети. Няма правителство, програма, идейна група, която да не бъде разбивана отвътре и инженерстване от страна на президентството.

Това каза в предаването "Офанзива" по NOVA NEWS политологът Калоян Методиев. "Президентът може да е краен евроатлантик в чужбина, а в България краен русофил. Той винаги ще е обратното, на това, което може да стои на пътя му към властта. Радев четеше от листчета и се оплете пред Зеленски, когато излезе от предварителния си сценарий, беше смачкан. Предполагам, че сега ще се опита да направи пак по-рязък ход и да се изкара евроатлантик. В момента той е в тотална международна изолация. Никой не го кани на посещение. Цялата инфраструктура на служебния кабинет в момента се е прицелила в местната власт, за да се изгради база за партия или да разклати държавата", коментира той.  

Политологът Калоян Методиев: Държавата е заложник на имунитета на Борисов, Радев играе близо до него

По думите му в момента патриотизмът е изкривен, а има и вкопчване в миналото. "Епитетите в политиката няма да спрат. Борисов и Радев вече не говорят един срещу друг, двамата са се концентрирали да ликвидират ПП, но те вече сами го направиха, влизайки в коалиция с ГЕРБ", заяви политологът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2905 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини