Тошко Йорданов пусна скандален запис и декларация, "посветена на лицемерието"

  • 21 юли 2023 10:18

  • 11981
  • 1
©
Слушай новината Слушай новината

От парламентарната група на „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ (ИТН) излязоха с декларация, „посветена на лицемерието“. Тя беше прочетена от парламентарната трибуна от председателят на групата Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г..

Той пусна през телефона си запис от изказвания и след това повтори част от тях: „Нито глас за Пеевски.“ „Става дума за българската държавност, става дума за нашето бъдеще, затова как се развива България.“ „Нито глас за Пеевски, за да може ние след това в парламента да гарантираме, че ще има управление, което ще постави ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в карантина.“ „Не, няма да има достъп на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в до кокала на властта“. 

НА ЖИВО: Със голям скандал започна работният ден на депутатите

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския – лицемер номер едно на републиката“, коментира в заключение Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г..

Последвайте канала на

Росица Валентинова
11981 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини