Костадинов: Тагарев не е заплашен с убийство, жената на арестувания не знае къде е той

  • 19 юли 2023 10:29

  • 16896
  • 0
© Novini.bg

На брифинг в кулоарите на парламента лидерът на ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика обяви, че с политическата сила се е свързала жената на арестувания за заплаха за убийство срещу министъра на отбраната Тодор ТагаревТодор ТагаревТодор Тагарев е служебен министър на отбраната от 12 март до 29 май 2013 г. На 6 юни 2023 г. е избран за мъж, предаде репортер на Novini.bg.

Трети ден жена му не знае къде се намира. Отказват информация, защото очевидно човекът, написал съобщението на Тагаренко, е много опасен престъпник. Някой от вас знае ли какво е написал на лицето Тагаренко, за да бъде арестуван вече трети ден и да се говори, че ще бъде задържан за още по-дълго време, попита Костадинов и прочете текст, за който твърди, че е съобщението до Тагарев, заради което е арестуван мъжът: "Ти българин ли си? Само да ти кажа, че войната започна през 2014 г., когато американците, на които ти удобно си се (нецензурна дума) превзеха Украйна, след като свалиха Янукович и издигнаха Порошенко. А ти си един предател. Ти, изменнико, оставил ли си един патрон в тези складове, та сега, майцепродавецо, ще раздавате българските боеприпаси? Кои сте вие, бе – зомбирани, фашизирани елементи, изповядващи сатанизъм. Нали знаеш как свърши всичко това предишния път?"

Задържаха мъж, заплашил с убийство действащ министър

Някъде тук видяхте ли заплаха за убийство? Аз виждам обиди. Всеки ден получаваме такива "заплахи". Ако приемем това за заплаха, при нас са хиляди, аз отдавана не ги броя. В този случай един обикновен човек е арестуван. Днес ние ще направим всичко необходимо, за да разберем къде се намира и ще търсим сметка от престъпниците, които управляват държавата, каза още Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика.

Лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" добави, че ще поискат среща още днес с министъра на вътрешните работи, защото, по думите му, не е нормално един човек да бъде държан 72 часа в ареста и никой от неговите близки, съпругата му, да не знае къде е. 

В отговор на въпрос Костадинов отрече този човек да е член на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
16896 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини