ПП-ДБ обявиха номинацията си за управител на НЗОК

  • 17 юли 2023 18:23

  • 1059
  • 0
ПП-ДБ обявиха номинацията си за управител на НЗОК
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

"Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" номинират Станимир Михайлов за управител на НЗОК, съобщават от коалицията на интернет страницата си.

Днес изтича крайният срок за внасяне на кандидатури в Народното събрание по новата процедура, след като при първата не беше избран управител.

В мотивите се подчертава, че Михайлов има необходимите качества да бъде успешен управител на НЗОК, както и да работи в интерес на здравноосигурените граждани на Република България, и да допринесе за общественото доверие към здравната каса.

Сред един от основните критерии за издигането на кандидатурата му е дългогодишният му опит във финансово икономическата сфера и професионален опит в областта на управлението на здравеопазването, аргументират се от ПП-ДБ.

НС прие новите правила за избор на шеф на НЗОК

Станимир Боянов Михайлов е завършил висше образование с образователна степен "Магистър" и с призната квалификация "Икономист".

Има над 15 години стаж в банковата система.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1059 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини