Президентът спори с публиката в Летния театър във Варна за Путин

  • 15 юли 2023 16:20

  • 16641
  • 0
Президентът спори с публиката в Летния театър във Варна за Путин
© Bulphoto
Слушай новината Слушай новината

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е влязъл в пряк спор с варненка след края на операта “Аида” в Летния театър във Варна, намесили са се още зрители, имало и блъскане, пише “24 часа”.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13430

Радев беше забелязан в петък вечер сред публиката на операта “Аида” в компанията на съпругата си Десислава, след като по-рано през деня откри Роженския събор и каза, че "Украйна настоява да води война с Русия".

Появата му в театъра предизвика вълнение в част от публиката, макар и Радев да не се натрапваше на очи. По време на двата антракта той разговаряше със седналия до него областен управител на Варна Марио Смърков, докато Десислава Радева Десислава Радева Десислава Радева е съпругата на действащия президент на Република България Румен Радев. Родена се възползва от почивката и излезе за цигара под строгата охрана на служители на НСО.

Олена Шопова за изказването на Румен Радев: Покъртително! Да чувам такива думи от президента на България...

Малко след полунощ, след края на представлението, млада жена успяла да се приближи до него и да го попита: Ако Путин ни нападне, бихте ли дал Варна и ще станем ли Варненск?

По разказа на Светлозара Колева, Радев отговорил: Никога няма да ни нападне.“В този момент мъжът ми до мен му каза, че го е срам от него и че изказванията му от последните два дни са позорни. Тогава някой удари мъжа ми в гръб. Цивилни от НСО придружиха агресивния мъж бързо до изхода”, разказва Колева.

Радев: Украйна настоява да води тази война, но сметката се плаща от Европа

В публикацията си във "Фейсбук" тя добавя, че Десислава Радева Десислава Радева Десислава Радева е съпругата на действащия президент на Република България Румен Радев. Родена защитавала съпруга си, казала, че на опера като частни лица, да не го занимават с политика. "Казах ѝ, че и на ресторант или опера президентът пак е президент на държавата и пак ме е срам от него", пише Светлозара Колева.

Няма данни да се е стигало до по-сериозни сблъсъци по-късно през нощта.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
16641 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини