Петков: ПП-ДБ ще оставят на ГЕРБ повече председателски места в постоянните комисии в парламента

  • 12 юли 2023 12:16

  • 817
  • 0
Петков: ПП-ДБ ще оставят на ГЕРБ повече председателски места в постоянните комисии в парламента
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" - "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" ще се срещнат днес следобед с кандидата за шеф на БНБ Димитър РадевДимитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 г. Той е магистър по икономика, финанси и кредит. През 1994 г.. Това обяви съпредседателят на ПП Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически в кулоарите на парламента.

"За регулаторите обсъдихме процес. Ние днес следобед ще изслушаме господин Радев за БНБ цялата група, ще дадем възможност на всички наши депутати да питат своите въпроси. Искаме да сме сигурни, че приоритетите са общи и че еврозоната ще бъде огромен приоритет", каза Петков.

Подобен разговор предстоял и с предложения от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за председател на Сметната палата Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

"Хубавото е, че различните депутати имат експертност по различните теми, така че ще може всеки един от депутатите, които са специалисти по точния регулатор, да попитат всички свои въпроси. Това ще бъде за всеки един човек от тук нататък за нас, за да сме сигурни, че когато се взима решение, то е първо, общо прието от цялата група, и второ, сме имали възможността да направим истинска проверка, истински диалог, реално да се направи изслушване по маниерите на западните държави", обясни Петков.

Той не отговори дали това означава, че формацията няма да издига свои кандидати за директори на двата регулатора.

"Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" - "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" ще оставят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в повече председателски места в постоянните комисии в парламента. Причината е, че ПП-ДБ имат по-голяма тежест в Министерския съвет, обясни съпредседателят на "Промяната" Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

"Имахме разбирателство в самото начало, че комисията по европейските въпроси най-вероятно ще бъде при нас, а голямото мнозинство от комисии ще бъде при тях", каза Петков в кулоарите на Народното събрание.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
817 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини