Радан Кънев: Свикнахме с мачовците или мухльовците, но сега дойде един мъж за премиер

  • 12 юли 2023 13:39

  • 6451
  • 0
Радан Кънев: Свикнахме с мачовците или мухльовците, но сега дойде един мъж за премиер
© фейсбук/ Радан Кънев
Слушай новината Слушай новината

Евродепутатът от ЕНП Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и коментира посещението в България на украинския президент Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога пред екипа на NOVINI.BG в Страсбург. 

Той го определи като престижно събитие.

Според него това е извадило страната ни от една доста сериозна изолация. За негово съжаление обаче във всички международни медии свързват президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на с Кремъл.

Кънев определи като положително позицията на Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва за влизането на Швеция в НАТО.

Ердоган пусна Швеция в НАТО

По думите му тази новина не е много интересна за България, но в НАТО се оформя един силен отбранителен блок. "Швеция, Дания, Норвегия, Финландия имат четвъртата в света авиация след САЩ, Русия и Китай", напомни евродепутатът.

Относно Украйна Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и смята, че е важно как ще бъде формулирана поканата за влизане в Съюза.

Украйна не получава покана за НАТО, но "бъдещето ѝ е там"

Сега САЩ и донякъде Германия са малко резервирани за разлика от други държави, напомни той и поясни, че за нас, за Източна Европа, нещата са наистина много по-различни.

Кабинетът „Денков-Габриел“

Кабинетът „Денков - Габриел“ се държи много солидно, смята Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Той извади България от изолацията, в която беше попаднала, убеден е евродепутатът.

„Аз виждам и вътре в България едно много разумно поведение. Самият Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С за малко повече от месец показа много качества на премиер. Свикнахме да ни управляват мачовци или мухльовци, а той е един интелигентен, сериозен и доста смел мъж“, поясни Кънев.

Емил Радев за добрите знаци, Шенген и еврото

Пътят ни към Шенген и еврото

Пътят на България към Шенген изглеждаше доста добре до падането на правителството в Нидерландия. Сега той е сериозна тревога, но съм сигурен, че ще имаме пробив“, каза Кънев.

А относно еврозоната, той напомни, че говорим за влизането ни там на 1 януари 2025 година. „Сега не му е времето и трябва да се работи сериозно по въпроса“, призна евродепутатът.

Цялото интервю с евродепутата Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и може да гледате и ТУК.

Последвайте канала на

Галя Георгиева
6451 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини